MÜZİK

İçimizdeki 90’lar Aşkı Bambaşka!

90’larda çocukluğunu yaşayan bizler, Pokemonları, cipslerden çıkan tasoları, tesisatçı Mario’yu, Mario’nun mantarlarını, tetris’i, Ninja Turtles’ı, televizyonların üzerine örtülen dantelleri, Bizimkiler dizisini, o dönemin şarkılarını, kasetleri, Çılgın Bediş’i, Sabrina’yı 20 yıldır hâlâ hafızamızdan silemiyoruz. 20 yıl öncesine dönüp baktığımızda; o yılları muzip bir gülümsemeyle hatırladığımız doğrudur. Hâl böyle olunca, müzisyenler de sağ olsunlar bizi sık sık zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Amerikan Indie Pop grubu Haim de; 30 Eylül’de yayınladığı “Days Are Gone” albümünde yer alan “If i could change your mind” adlı şarkısına 90’lar tadında bir video klip çekti. Bugün yayınlanan video klipte; 3 güzel grup üyesi başarılı bir koreografi sergiliyor. Şarkının melodik alt yapısı da buram buram nostalji kokuyor. Klibi merak ediyorsan seni daha fazla bekletmeyelim:

HAIM - If I Could Change Your Mind (Official Video)

Eğer sen de o dönemlerin etkisinden kurtulamadıysan, Biletix’le 20 yıl öncesine dönebilirsin. İşte senin için derlediğimiz 90’lar partileri:

  1. Babylon’un klasikleşmiş Oldies But Goldies partilerinde seni de görmek isteriz!
  2. Çocukluk anılarını 90’lar Türkçe Pop Gecesi ile canlandırmak ister misin?
  3. Cesaretin var mı aşka? Çarpıyor kalbim bir başka…
  4. Eskiye rağbet olsaydı… Dur bir dakika! Eskiye rağbet olmaz mı hiç?