MÜZİK

Günün Şarkısı: Jain – Oh Man

Jain orijinal tarzıyla YouTube Music'in ilk projelerinden birine seçilmiş. Ulusal Katalonya Müzesi'nde tek planda çekilip Youtube'dan canlı yayınlanan klip tekrar tekrar izlenecek kadar güzel.

Babasının işi sebebiyle 9 yaşından beri farklı ülkede yaşadığından aşure gibi bir müziği var Jain’in. Fransız aksanı, Afrika ezgileri, doğunun kıvrak tınıları pop kisvesine bürünmüş endam ediyor. Yeni albümü de Soulder biraz daha çoksesli, değişik enstrumanların kullanıldığı şenlikli bir albüm olmuş.

Kendisini daha evvel İstanbul’da izleyenler sahnede elektronik ekipmanla tek başına nasıl da parladığını biliyorlar. Jain bu orijinal tarzıyla YouTube Music’in ilk projelerinden birine seçilmiş. Yakında bir müzik platformu olarak dünyayı kavuracağı öngörülen YouTube Music ilk etapta farklı ülkelerden, değişik içeriklere destek olarak seçkisini çeşitlendirmeyi hedefliyormuş. Ulusal Katalonya Müzesi’nde tek planda çekilip Youtube’dan canlı yayınlanan klip tekrar tekrar izlenecek kadar güzel. O zaman gel Jain, yeniden gel diyoruz :)

 

Jain - Oh Man (Official Video | Live @MNAC Museum)