MÜZİK

Güneş Gözlüğüyle İzlenmesi Gereken Klipler

Tatile gidemedik ve giderek beton eriten sıcaklarda şehre tıkıldık diyorsanız yalnız değilsiniz. Sizler için buz gibi bir sanal gerçeklik yaratacak serinletici klipleri sıraladık.

Dalganın Her Tonu 

“Her şey olabilir” diye diye ünü İngiltere sınırları dışına çıkan Ellie Goulding bu şarkısında bayağı bir Skrillex etkisinde. Ama bizi şu anda ilgilendiren o kayalara vuran çılgın dalgalar tabi 😉

Ellie Goulding - Anything Could Happen (Official Video)

Ah o Havuzda Ben de Olsaydım

Calvin Harris adını sanki sadece yazın duyuyoruz. Kışın ne yapıyor acaba bu arkadaş? Summer şarkısının çıkışı 2014 ama her yazın vazgeçilmezleri arasına girmiş durumda.

Calvin Harris - Summer (Official Video)

Alaska Frigo Amerika’da Yok Herhalde

DNCE, madem şarkının adı Okyanustaki Pasta o zaman pastayı alıp kumsala oturtalım demiş. Ekibin Toothbrush (diş fırçası) isimli klibini heyecanla bekliyoruz.

DNCE - Cake By The Ocean

Rihanna Jet Ski’yi Bize de Bir Tur Verir mi?

Hatırlıyor musunuz, Rihanna bir zamanlar gülümserdi. Kendisini yıllardır hep o seksi panter bakışıyla görmeye o kadar alışmışız ki bu kliptekinin Rihanna olduğuna inanmak zor.

Rihanna - If It's Lovin' That You Want (Official Music Video)

“You know nothing Jon Snow”

David Guetta Sia ile She Wolf’u yaparken Game of Thrones fenomeni henüz başlamıştı ama daha Ygritte ile tanışmamıştık. Klipteki She Wolf size de onu hatırlatmıyor mu?

David Guetta - She Wolf (Falling To Pieces) ft. Sia (Official Video)

Paraşütün Yoksa Ayakta da Uçarım Bebeğim

Kaiser Chiefs üyeleri de İngiltere’nin gel gitli havasından bunalıp yaz özlemlerini havuzda atıyorlar. Bir de ekleyelim bu yepiyeni şarkıları Parachute ile “Eğer tek bir paraşütüm olsaydı, sana verirdim bebeğim” sözleriyle arabeskin en “cool” halini yapıyorlar.

Kaiser Chiefs - Parachute (Official Video)

Böyle Papi Görülmedi

Jennifer Lopez olmadan yaz şarkısı listesi yaparsak plajlarda sağ bırakmazlar. JLo bu klibinde hep erkekleri mi mutlu edeceğiz biraz da kızlar eğlensin tarzında bir yaklaşım sergilemiş. Ne diyelim, seyirlik 😎

Jennifer Lopez - I Luh Ya Papi (Explicit) ft. French Montana

 

Ben de giderim ki denize, sahile diyorsanız burun size seçeneklerimiz:

Burn Electronica Festival Çeşme

Chill-Out Festival Bodrum

Chill – Out Festival Çeşme

Ege’de Yaz Konserleri

Zeytinli Rock Festivali

Kuşadası Gençlik Festivali

TADIM ile Yaz Konserleri