MÜZİK

Grammy Dedikodusu

Kral TV Müzik ödüllerinin muadili (!) Grammy Awards, dün gece Twitter ve Instagram’ın en çok konuşulan konusu oldu.

Olan bitenden eksik kalmayalım, ödül törenindeki her detayı burada beraber konuşalım.

Grammy Ödülleri, her sene müzikseverler kadar moda canavarları tarafından merakla beklenir. Bu yıl da kimin, ne giydiğini aman atlamayalım :)

Eminem’le birlikte “En İyi Rap İşbirliği” ödülünü çantasına atan Rihanna bu yıl geceye badminton topu  olarak katılmaya karar vermiş. Pembe elbiseni “Bu Tarz Benim” yarışmasındaki kızlardan aldığını düşünüyorum. Ama önemli olan niyet tabii. Instagram’ın onu bloklamasından sonra  Barbados Prensesi’ne dönüşmeye karar vermiş olabilir.

Rihanna

Yerlere göklere sığdıramadığımız biricik Jack White’cığımız “Lazaretto” ile “En İyi Rock Performansı” ödülünü kazandı. İyi ki bu yıl onu canlı dinleme fırsatı bulduk. Kendisine zaten ödülü o an vermiştik. Gönüllerimizin şampiyonu!

Jay Z ve Beyonce ikilisi anlaşılan bu yıl turnenin ekmeğini yedi.  “Drunk in Love” ile “En İyi R&B Performansı” ve “En İyi R&B Şarkısı” ödüllerini salonlarındaki vitrinlerine yerleştirdiler mi bilmiyoruz ama ikilinin Paris’teki konserlerine peynir ekmek gibi bilet satıldığını çok iyi biliyoruz.

beyonce

“Happy” şarkısıyla resmen mutluluğun resmini çizen Pharrell Williams acaba bu şarkıdan sıkılmış mıdır? Çünkü kendisi ortalama her gün bir ödül alıyor. Pharrell, bu yıl da şaşırtmadı ve poşet poşet ödül aldı.

oscar necati

 

Kostümü mü? Hiç sormayın dostlar, onu bu yıl Wes Anderson giydirmiş galiba…

1423451166_pharrell-williams-grand-budapest-article

Aldığı ödüller şöyle; En İyi Pop Solo Performans, En İyi Çağdaş Urban Albümü, En İyi Müzik Video

2014’te en çok dedikodusunu yaptığımız isim Sia yine rahat durmadı. Pedofili iddialarının ardından müzikseverlerden özür diledi dilemesine ama gittiği her yere dansçısını taşımaya devam ediyor.

sia

 

Sia’nın yaratıcılık hastalığına yakalandığını düşünüyorum. Yaptığı her şeyle ilgi odağı olmayı başarıyor. Fakat bazen bu yeteneğinin dozunu ayarlayamıyor sanki. Dün akşamki kostümü, saçları başka nasıl açıklanabilir? Trend desen trend değil, sanat desen sanat değil…

Başka neler mi oldu?

taylor

Taylor Swift, güzelliğiyle tüm kızların sinirini bozma geleneğini sürdürdü.

 

madonna

Madonna yine dolabındaki 8914789247 mayodan birini giyerek kırmızı halıda şov yaptı.

Bir Grammy daha geride kaldı… Bu Grammy’nin en çok konuşulan konusu ise Rihanna’nın Giambattista Valli marka elbisesi oldu…

[tm_quiz id=2388]