MÜZİK

Eğlence Gerçekten de Doruklarda: Babadağ Teleferik 1200 Metre Konserleri

Babadağ Teleferik Sahnesi; müziğe, konserlere ve eğlenceye yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Müzik ve Fethiye’nin eşsiz manzarasına kapılmaya hazır mısınız?

Merceğimiz Fethiye’nin Kalbi Ölüdeniz’de.

Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı olan Ölüdeniz, ülkemizin turizm cennetleri arasında yer alıyor. Birçok doğal güzelliğe ve tarihi yapıya ev sahipliği yapan belde, dünyanın en güzel kumsalı ödülünün de sahibi. Durgun bir göl gibi gözüken Ölüdeniz, tertemiz suyu ve muhteşem manzarası ile gelenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor.

Bölgede Gemiler Adası ve Kelebekler Vadisi gibi görülmeye değer birçok nokta bulunuyor. Doğal ve tarihi güzelliklerinin yanında bölgede pek çok restoran, kamp alanı, plaj ve eğlence merkezi de hizmet veriyor. 2017 yılında faaliyete geçen Babadağ Teleferik Sahnesi ise Ölüdeniz’in en çok ziyaret edilen etkinlik mekanları arasında yer alıyor.

Teleferikten Ölüdeniz’e açılan kapı: Babadağ Teleferik 1200 Rakım Sahnesi

1200 metre yükseklikte konser keyfi mi? 1200 Metre Konserleri ile gün batımı ve yıldızların ışıltısı çok daha renkli bir hale geliyor. Ölüdeniz’in eşsiz manzarası ile taçlanan Babadağ Teleferik 1200 Rakım Sahnesi birbirinden özel konuklarını ağırlamak için hazırlanıyor.

1200 metre yükseklikte sahneye ulaşım ise teleferik ile sağlanıyor. 30 dakika süren teleferik yolculuğu Muğla’nın nefes kesen manzarası ile noktalanıyor. Alanda 4 farklı restoran, açık hava tiyatrosu, çocuk oyun alanı ve seyir terası gibi bölümler de bulunuyor.

Birbirinden renkli sergilere, tiyatrolara ve çocuk oyunlarına ev sahipliği yapmış olan Babadağ Teleferik Sahnesi bu yaz sahnesini 1200 Metre Konserleri’ne ayıracak.

Etkinliğin Detayları

Pop, rock ve rap müziğin en sevilen isimleri gün batımında sizlere eşlik edecek. Yıldızların altında, bulutların arasında ve tertemiz bir atmosferde eğlenmeye hazırsanız sizleri doruklara bekliyoruz. Poll Production kapsamında düzenlenen etkinliğe dair tüm detaylar burada!