Güncel

Efsanevi Bir Macera: The Land of Legends Theme Parkı’nda Eğlence Dolu Bir Gün!

The Land of Legends Theme Parkı, sizi fantastik bir serüvene davet ediyor!

Hayal dünyanızın ötesinde bir maceraya hazır mısınız? 

Antalya’da bulunan The Land of Legends Tema Park, hem çocukları hem de yetişkinleri eğlencenin doruklarına çıkaracak birçok aktivite ve heyecan verici macera sunuyor. 

Gelin, detaylara beraber bakalım! 

The Land of Legends Theme Park’ın detayları burada!

Tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken The Land of Legends Tema Park’ta 62 metre yüksekliğindeki Hyper Coaster ile gökyüzüne dokunabilir, dünyanın en uzun kaydıraklarından biri olan Turtle Coaster ile renkli bir su eğlencesini deneyimleyebilir, Typhoon Coaster ile 43 metre yüksekliğe çıktıktan sonra suyla buluşacağınız bir macera yaşayabilirsiniz! 

Heyecanı dorukta yaşayacağınız bu eğlence parkı hakkında daha çok bilgi edinmek için internet sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!

The Land of Legends I Burada Herkes Çocuk Olmayı Keşfeder I | The Land Of Legends

40’ı aşkın su kaydırağı ve 20’yi aşkın eğlence ünitesi olan Tema Park’ın en dikkat çeken 4 noktası ise şöyle:

1- Aqua Land: Sıra dışı su kaydırakları, dalga havuzları ve Lazy River gibi eğlenceli su aktiviteleriyle dolu bir maceraya hazır olun! Serin suların keyfini çıkarırken adrenalini de hissedin… 

2-Adventure Land: Eğlencenin dur durak bilmediği, maceranın adresi olan Adventure Land’de Hyper Coaster ile hız sınırlarını zorlayabilir, Galeon ile tepetaklak bir eğlence deneyimleyebilirsiniz! 

3- Tropic Lagoon: Dünyanın en uzun su kaydıraklarından biri olan Turtle Coaster’ın da içinde olduğu 20.000 m²’lik Tropic Lagoon ise; kaydıraklar, ısıtmalı havuz, dalga havuzu, çocuk kuleleri, güneşlenme alanları ile çok farklı deneyimler sunuyor. 

4-Efsanevi Şovlar: Eğlence ve adrenalin dolu üniteleri ile size benzersiz deneyimler sunan Tema Park’ta her an karşınıza bambaşka bir gösteri çıkabilir. Artistik performanslardan, müzikli gösterilere kadar bir çok şaşırtıcı ana, Tema Park’ın muhteşem mekanları ve atmosferinde tanık olmaya hazır olun! 

5- Lezzet Durakları: The Land of Legends maceralarına bir mola vermek istediğinizde her zevke hitap eden geniş ve farklı menüleri ile, restoranlarımızı enerji depolayacağınız içecek seçenekleri ile barlarımızı ziyaret edebilirsiniz.  

The Land of Legends Theme Park’ı ziyaretçilerini bekliyor!

Ailecek keyifli vakit geçirebileceğiniz ve eğlence dolu anlar yaşayabileceğiniz Antalya’da bulunan The Land of Legends Tema Park, her gün sabah 10:00’dan, akşam 17:00’a kadar ziyaretçilerine kapılarını açıyor… 

Eğlence dolu bir gün için The Land of Legends Tema Park’ı ziyaret edin ve gerçek dünyadan uzaklaşın!