MÜZİK

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Lara Fabian, İstanbullulara Sesleniyor: Je T’aime!

“Je T’aime” ve “I Will Love Again” parçalarıyla müzik listelerini alt üst eden, albümleri 20 milyonun üzerinde satan, Belçikalı dünya yıldızı Lara Fabian, zamansız klasiklerini seslendirdiği ‘’Je T’aime’’ Dünya Turnesi kapsamında 25 Nisan’da Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşuyor!”

Lara Fabian sahne ismiyle tanıdığımız Lara Sophie Katy Crokaert, Belçika asıllı Kanadalı bir şarkıcı ve söz yazarı.

Dünya çapında 20 milyondan fazla albüm satarak dünyanın en ünlü Belçikalı sanatçıları arasına giren Fabian; pop, pop rock ve dans başta olmak üzere çeşitli tarzlarda şarkılar yaptı. Bugün hâlâ müzik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fabian’ın dünya turnesi duraklarından biriyse Piu Entertainment organizasyonu ile Türkiye!

Lara Fabian - Je t'aime

Sanatçının sahnesine konuk olmadan önce müzikal geçmişini de masaya yatıralım…

Lara Fabian’ın müzikal yolculuğu 

1970 yılında Belçika’da dünyaya gelen Lara Fabian, hayatının ilk yıllarını Katanya’da geçirdi. Ana dili İtalyanca olan sanatçı, müzikle henüz küçük bir kız çocuğuyken tanıştı. 8 yaşındayken Brüksel Kraliyet Konservatuarı‘nda ilk müzik eğitimlerine başlayan Fabian, 10 yıl boyunca burada eğitim gördü.

Bu yıllarda pek çok yarışmaya katılan ve yarışmalardan ödülle ayrılan sanatçı, ilk büyük çıkışını ise 1988 yılında 33. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Lüksemburg’u temsil ederek yakaladı. Seslendirdiği Croire isimli parça ile yarışmayı dördüncü olarak tamamlayan Lara Fabian, yaklaşık 500 bin kopya satarak Avrupa’nın en çok satan sanatçılarından biri oldu!

Luxembourg 🇱🇺 - Eurovision 1988 - Lara Fabian - Croire

1991 yılında kariyerini şekillendirmek için Kuzey Amerika’nın Montreal kentine yerleşen sanatçı, burada kendi plak şirketi olan Productions Clandestines’i durdu.

Rick Allison ile birlikte çıktığı Montreal yolculuğunda sayısız hit parçaya ve satış rekoru kıran albümlere imza atan Lara Fabian, kısa sürede dünyanın konuştuğu bir isim hâline geldi…

Belçika’dan dünyaya: Fabian’ın en sevilen parçaları

1991’de Lara Fabian ismini verdiği ilk stüdyo albümünü yayınlayan sanatçı, onu bugünlere taşıyan Pure isimli ikonik albümünü ise 1997’de piyasaya sürdü.

Bu albümde Tout, Si Tu M’aimes, Perdere L’amore ve tabi ki Je T’aime isimli hit parçalar yer alıyor.

Sanatçının 2000 yılında dinleyicileriyle buluşturduğu stüdyo albümü ise tam bir hit canavarı. Albümde Adagio, Givin’ Up On You, Love by Grace, I Will Love Again ve Broken Vow Gibi milyonlarca dinlenmeye ulaşmış birçok parça bulunuyor.

Lara Fabian - I Will Love Again

2000’lerin başında en parlak dönemini yaşayan Lara Fabian, geçen zamanla birlikte yeteneğinden bir şey kaybetmediğini ise 2020 yılında yayımladığı Papillion(s) isimli albümüyle bir kez daha kanıtladı. Papillion, Je suis à toi ve Par amour isimli parçalar ise Fabian’ın 2020’lere damga vuran müzik çalışmalarından sadece birkaçı.

Hayranlarını asla müziksiz bırakmayan Fabian, turnelere çıkmaya ve yeni şarkılar için stüdyoya girmeye devam ediyor…

İstanbul, Lara Fabian’a eşlik etmeye hazır mısın? 

Seslendirdiği parçalar ve kalbe işleyen şarkı sözleriyle dünyanın en çok dinlenen müzisyenlerinden biri olan Lara Fabian, 25 Nisan Perşembe akşamı Volkswagen Arena sahnesinde!

Piu Entertainment organizasyonu ile düzenlenecek olan konserde, aşkı ve tutkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz!

Nefesiniz kesilene kadar ‘’Je T’aime!’’ niye bağırmak için biletlerinizi şimdiden alın!