MÜZİK

Toprak Yağmura, Can Ozan sevenler Bostancı Gösteri Merkezi’ne!

Alternatif müziğin sevilen isimlerinden Can Ozan, Bostancı konseri için hazır!

Müzisyen, prodüktör ve söz yazarı olarak tanıdığımız Can Ozan, 2015 yılından bu yana alternatif müziğin en çok dinlenen isimleri arasında yer alıyor.

Canozan - Ağlama ben ağlarım

Sar Bu Şehri, Toprak Yağmura ve Öyle Kolay Aşık Olmam gibi birçok hite imza atan Ozan, bu kez en sevilen şarkılarını Bostancı sahnesinde seslendirecek! Konserin detaylarına geçmeden önce genç ve yetenekli müzisyeni daha yakından tanıyalım.

İşte karşınızda Can Ozan 101!

Can Ozan kimdir?

Ekim 1990, İstanbul doğumlu olan Can Ozan, müzikle henüz küçük bir çocukken tanıştı. 13 yaşındayken evlerindeki akustik gitarla başlayan müzik yolculuğuna 15 yaşındayken katıldığı Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması ile devam etti. Genç müzisyenin ilk büyük sahne tecrübesi de bu oldu. Takip eden yıllarda Reklamcılık dalında lisans eğitimini tamamlayan Ozan, Ses Teknolojileri üzerine yüksek lisans da yaptı.

Bob Dylan, Bulutsuzluk Özlemi, Duman ve Bülent Ortaçgil gibi isimlerden etkilenen Can Ozan, 2015 yılında profesyonel müzik kariyerine başladı. Yaptığı iş birlikleri ve özgün besteleri ile alternatif müzik sektörüne bomba gibi düşen Ozan, bugün Türkiye’nin en çok dinlediği isimlerden biri.

Can Ozan’ın müzikteki ilk yılları ve albüm çalışmaları

Can Ozan, ilk albümü Delirmiyorsan Tebrikler’i 2015’te piyasaya sürdü. Albümle aynı ismi taşıyan çıkış parçası ile küçük bir kitleyi yakalamayı başaran Ozan; 2017’de Derleme, 2018’de Dolunay ve 2020’de Armut Ağacı isimli albüm çalışmaları yayımladı.

Sanatçı, asıl ününü ise 2017 yılında Deniz Tekin ile birlikte seslendirdiği Transatlantik şarkısı ile yakaladı.

Can Ozan feat. Deniz Tekin - Transatlantik

Can Ozan, kariyeri boyunca birbirinden yetenekli sanatçılarla aynı stüdyoyu paylaştı. Zeynep Bastık, Sedef Sebüktekin, Beyza Doğuç, Dolu Kadehi Ters Tut, Sufle, Nova Norda ve Birkan Nasuhoğlu ise bu isimlerden sadece bazıları.

Dolu Kadehi Ters Tut - Belki (feat. Deniz Tekin & Canozan)

2018 tarihli Dolunay albümü ise Can Ozan’ın hit parçalarını sevenleriyle buluşturduğu bir hazine adeta…

İçerisinde Gündelik Düşler Fırtınası, Baktın Olmuyo, Sar Bu Şehri, Deniz Kabuğu ve Toprak Yağmura gibi ikonik parçalar barındıran bu albüm, üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hâlâ alternatif müzik sahnesinin en başarılı işlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Can Ozan - Toprak Yağmura

Bu başarıyı 2021 tarihli Kapalı Perdeler albümüyle de sürdüren Ozan, müzik listelerine Kalbimden Tenime ve Küfür mü İltifat mı gibi hitler kazandırmaya devam etti. 2022’de dinleyici karşısına çıkan Aşkın Bu Sarhoşluğu albümü de dinleyicilerden tam not aldı.

Canozan - kalbimden tenime

Can Ozan ile Bostancı macerası

Single çalışmalarıyla dinleyicilerini mutlu etmeye devam eden genç müzisyenin son parçası Ağlama Ben Ağlarım ise 70 milyondan fazla dinlenme elde etti. Kısacası sıkı bir Can Ozan dinleyicisiyseniz müzik asla yanınızdan ayrılmaz!

Peki ya Ozan’ı canlı dinlemek? 10 yıllık profesyonel müzik kariyerine sayısız hit kazandıran yetenekli şarkıcı, sevenleriyle bu kez Bostancı Gösteri Merkezi’nde buluşacak.

19 Mayıs Pazar akşamı gerçekleşecek olan konserde Can Ozan’a eşlik etmek için biletlerinizi almayı unutmayın!