MÜZİK

Bugün Tiyatroya Gidiyorsun! #1alana1bedava

Tiyatroya mı gitmek istiyorsunuz? O zaman size bir kolaylık yapalım. Sadece biletler bugüne özel 1 alana 1 bedava! Şimdi oyununuzu hemen seçin!

1

Sessizlikte Diyalog

Sessizlikte Diyalog sergisi seslerin olmadığı bir dünyanın nasıl olabileceğini hayal etmenin ötesinde, deneyimlemenizi sağlıyor. İşitme engelli rehberler eşliğinde, tamamen sessiz bir ortamda sözsüz iletişimi keşfedeceksiniz. Üstelik sergiye ulaşmak çok kolay. Mekan Gayrettepe Metro İstasyonu‘nda!

2i

Karşı Yaka Işıkları

Dr. İzzet Memi,  yazdığı “Açık Ruh Ameliyatı” kitabıyla birlikte farkındalık ve motivasyon üzerine seminerler vermeye başlamış. Sahnedeki tecrübesini kara mizahla birleştirip, genç bir kağıt toplayıcısının hikayesini anlattığı “Karşı Yaka Işıkları” empati üzerine bir çalışma. Oyun sonrası gerçekleştirilen söyleşiyle de birlikte kendinizi başkasının yerine koymak üzerine çok şey öğreneceksiniz.

3

Fırat Tanış ile Gel Tanış Olalım 

Başarılı oyuncu Fırat Tanış sazlı sözlü bir oyunla bambaşka bir projeyle karşımızda! Şiir, monolog ve türkü üzerine kurulu bu tek kişilik samimi performans seyircisine adeta bir terapi vadediyor. 80 dakikalık sürede Fırat Tanış 11 türkü söylerken, oyunculuğuyla sözü şiiri müziği enfes yorumuyla harmanlıyor.

4

Yalınayak Müzikhol

Kentsel dönüşüm nedeniyle yersiz, yurtsuz kalmış bir müzikolün çalışanları İstanbul’da kendilerini yer arıyor. Hepimizin bildiği şarkılardan oluşan repertuvarı ve günce öyküsüyle eğlenceli bir seyir Yalınayak Müzikhol. Açıkhavada oynanacak performans Uniq Açıkhava Sahnesi’nde!

5

Shirley

Usta oyuncu Sumru Yavrucuk’un tek kişilik performansı ‘Shirley’ komik ve eğlenceli bir kendini keşfetme hikayesi. Tiyatro literatürünün en başarılı kadın oyunları arasında anılan ve dünyanın pek çok ülkesinde sahnelenen oyun, günlük hayatının sıkıcılığı içinde kaybolmuş ve birçok kadın gibi artık hayallerini bile unutmuş olan Shirley Valentine’nin öyküsü. Ege turnesinde olan oyunu kaçırmayın!

 

Kampanya koşulları:
– Kampanya stoklarla sınırlıdır.
– Sadece seçili etkinliklerin, belirli kategorilerinde geçerlidir.
– Kampanya 11 Ağustos 2016 11:00’da başlar, 12 Ağustos 2016 11:00’da sona erer.
– Kampanya sadece internet üzerinden yapılan alışverişlerde uygulanır.
– Kampanya başka kampanya ile birleştirilemez.