MÜZİK

Bu yolculukta; yol arkadaşımız arabesk şarkılar, rehberimiz Uğur Aslan.

Bir Arabesk Müzikali: Afara, başarılı oyuncu Uğur Aslan imzasıyla sezonun en iddialı projelerinden biri arasına girdi! Geçtiğimiz dönemlerin ünlü arabesk şarkılarını hayat hikayesi ile harmanlayan Aslan, oyunculuğunun yani sıra müzikal performansıyla da dikkat çekiyor.

Uğur Aslan ile Afara Kalmış Zamanlar

Eski sevdaları, yokluğu ve gazino kültürünü yeniden gündeme getiren müzikal, izleyenleri mutluluğun daha naif yaşandığı zamanlara götürüyor. Projenin bu kadar ses getirmesinin sebebi; arabesk kültürünün isyankar ve güçlü yapısının Uğur Aslan’ın performansıyla yakaladığı uyum.

Sahnede 70’ler Rüzgarı

8 kişilik güçlü bir orkestra ile sahnelenen müzikalde; İsmail Kabacı, Ahmet Başaran ve Kemal Kabacı gibi önemli müzisyenler yer alıyor. Viyolonselde Ali Can Taşkın, bağlamada İlker Karsavuran, klavyede Hamit Müftüoğlu, ritimde Halil Sezai Ünsal ve davulda Erhan Demir bizleri karşılıyor. Arabesk konseptini başarıyla yansıtarak bizleri eski günlere ışınlayan kostümlerin tasarımları ise Haşim Ucay’ın ellerinden çıkıyor.
Şirin Aktemur’un yazıp yönettiği “Afara-Bir Arabesk Müzikali”, seyirciyi mekana girdiği andan itibaren bir döneme götürüp, o dönemin değerleriyle buluşturuyor.

Lafı uzatıp daha fazla tüyo vermeyelim. Bu tüyleri diken diken eden etkileyici deneyimi bizzat kendiniz yaşayın.

Bir Arabesk Müzikali – Afara Uğur Aslan