MÜZİK

Biletix Hediye Kart Yarışması Katılım Koşulları

Biletix, 29 Haziran 2022 Çarşamba Günü başlayacak ve 6 Temmuz 2022 Çarşamba Günü sona erecek bir yarışma düzenlemektedir. https://instagram.com/biletix/ uzantılı adres üzerinden gerçekleşecek yarışmaya katılım için, katılımcının

Biletix’i takip etmesi,
-İlgili gönderiyi beğenmesi,
-Konsere gitmeyi en sevdiği arkadaşını, ilgili gönderinin altına nedeniyle beraber etiketlemesi yeterlidir.

Yarışmaya katılım ücretsiz olup, yarışmaya katılmak için başkaca herhangi bir şart gerekmemektedir.

Yarışmaya katılıp, tüm şartları sağlayanlar Biletix Pazarlama Departmanı tarafından değerlendirilecektir. İlgili gönderide belirtildiği gibi jüri tarafından konser tutkusunu en çok gösterdiği düşünülen kişi yarışmanın kazananı olarak belirlenecek ve 7 Temmuz 2022 tarihinde Biletix’in sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. Duyurunun ardından kazanan ile Instagram üzerinden DM yoluyla iletişime geçilip ödülü teslim alması için gerekli bilgiler iletilecektir.  Kazananlara ödüllerin ne şekilde gönderileceği DM yoluyla bildirilecektir. Katılımcılar, yarışmaya katılmak sureti ile etkinlik ve etkinliğe giriş koşullarını önceden kabul etmiş sayılırlar.

Yarışma sonucunda kazanılan Biletix Hediye Kart hiçbir şekilde satılamaz, paraya çevrilemez, paraya çevrilmesi teklif edilemez, başkasına devredilemez ve değiştirilemez.

Biletix Hediye Kartın kullanım süresi 1 yıldır ve https://www.biletix.com/hediyekart/tr adresinde belirtilen kullanım koşulları geçerlidir.

Biletix, yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarlarından kaynaklı ve/veya internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek olası problem, arıza ve zararlardan dolayı sorumlu değildir.

Katılımcı, yarışmaya katılım esnasında; herhangi bir kişinin, kurumun, kuruluşun başta fikri mülkiyet hakkı da dahil olmak üzere herhangi bir hakkını ihlal eden bilgi, görsel veya metin iletmediğini/iletmeyeceğini, aksi durumda paylaştığı görsel/bilgi ve metinden dolayı münhasıran kendisinin sorumlu olduğu ve bu konuda Biletix’in hiçbir yasal yükümlülüğü/sorumluluğu bulunmadığını, Biletix’e rücu edilmesi durumunda bundan dolayı Biletix’in maruz kaldığı zararları gidermekle yükümlü olduğunu önceden kabul ve beyan etmiş olmaktadır.

Katılımcı, bir uygulama aracılığıyla ve/veya Instagram üzerinden sayfanın veya yarışmanın işlerliğini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fiillerde bulunmayacağını, aksi durumda bundan dolayı münhasıran sorumlu olduğunu da kabul ve taahhüt etmiştir. Seçilen birincinin, yarışma sonucunu değiştirmek /etkilemek maksadıyla bilgisayar/bilişim teknolojilerini kötü niyetle kullandığının ya da hile yaptığının tespiti durumunda bu kişinin kazandığı hediye davetiye kendisine verilmeyecek, bu kişinin birinciliği ve kazandığı haklar tek yanlı şekilde ortadan kalkacak, bu durumda ödül davetiye, yarışmanın seçilen ikincisine verilecektir.

Biletix’in yarışmaya katılım başlamadan önce, önceden bilgilendirmek sureti ile Katılım Koşulları’nda değişiklik yapabilme hakkı saklıdır.