YAŞAM

Klişeleşmiş Hediyelerden Sıkılanlar İçin İlginç Hediye Fikirleri!

Klişe hediyelerden sıkılanlar için alternatif hediye fikirleri burada!

Doğum günleri, terfiler, özel günler ve daha fazlası. Takvimlerinizde işaretli günler için özel hediyeler bulmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Raflar, sıradan ve renksiz hediye alternatifleriyle dolup taşıyor. Peki ya siz sevdiklerinize aynı hediyeleri almaktan sıkılmadınız mı? Birbirinden ilginç ve eğlenceli hediye fikirleri için aşağıda buluşalım.

Özel anları hatırlatan bir şarkı hediye edin!

Sevdiklerinize anlamlı bir mesaj vermek ister misiniz? Üstelik sizin için özel bir şarkıyla. Spotify’a yönlendirme yapan kare kodlu hediyeler sizin için iyi bir alternatif olabilir. Plak, bileklik, anahtarlık, kolye, çerçeve, kupa, defter, çiçek… Aklınıza gelebilecek tüm ürünleri Spotify’a yönlendirme yapan kare kod ekleyerek kişiselleştirebilir ve özel gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ise sizin için özel olan o şarkıyı belirlemek.

Hediye Kutuları

Kararsız kişilerin en sık tercih ettiği hediye alternatifi: Hediye kutuları. Özel günlerde ne alacağınıza karar veremiyor ve seçenekler arasında boğuluyorsanız hediye kutuları tüm sorunlarınızı çözebilir. İhtiyacınız olan tek bilgi, hediye alacağınız kişinin ilgi alanları. Satıcılar tarafından oluşturulmuş hediye kutuları arasında içeriğini en beğendiğinizi tercih edebilirsiniz. İsteyen alıcılar için kutu içeriği belirleme hizmeti de sunuluyor. Hediye kutuları ile tek seferde birden fazla mutluluk mümkün.

Kişiye Özel Objeler

Kupa, defter, kalem, tablo. Her biri tek başına oldukça sıkıcı ve klişe. Peki ya bu hediyeleri eğlenceli bir hale getirmek mümkünse? ‘’Kişiye özel’’ hediye formatıyla tanışmadıysanız şimdi tam sırası. Aklınıza gelebilecek tüm nesneleri kişiselleştirerek sevdikleriniz için özel bir hale getirebilirsiniz. İster isim ister anlamlı bir cümle. Çakmak, termos, telefon kılıfı, çikolata, cüzdan, anahtarlık, tespih ve çok daha fazlası. Tüm ürünleri kişisel isimlerle ya da cümlelerle dekore edebilirsiniz.

Gökyüzü Haritası

Doğdunuz gün, tanıştığınız gün ya da evlendiğiniz gün gökyüzü nasıldı? Konum, tarih ve saat bilgilerini girerek sevdikleriniz için eşsiz bir hediye tasarlayabilirsiniz. İstediğiniz tarihin gökyüzü haritasını; çerçeveletebilir ya da tişört veya telefon kılıfı gibi ürünlere bastırabilirsiniz.

Biletix Hediye Kart

Sevdiklerinize verebileceğiniz belki de en güzel hediye, unutamayacakları yeni bir an! Bir nesneden çok daha kalıcı ve anlamlı… Konser, tiyatro oyunu, müzikal, stand-up gösterisi ya da workshop… Siz ona Biletix Hediye Kart hediye edin, hangi etkinliğe gideceğine o karar versin.