Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: Coldplay – Daddy

Coldplay bugün 4 yılın ardından Everyday Life albümünü sevenlerinin kucağına bıraktı. Bundan böyle turneye çıkmayacaklarını, bundan böyle sadece geliri yardım kuruluşlarına giden konserler yapacaklarını açıkladılar.

Yılın Bileti anketinde 2 senedir “en çok görmek gitmek istediğiniz etkinlik” seçilen Coldplay bugün 4 yılın ardından Everyday Life albümünü sevenlerinin kucağına bıraktı. Bundan böyle turneye çıkmayacaklarını, bundan böyle sadece geliri yardım kuruluşlarına giden konserler yapacaklarını açıkladılar.

Turneler sırasında bütün dünyayı gezdik ve aslında herkesin aynı olduğunu gördük diyen Chris Martin’in kafasında farklı projeler var kuşkusuz. Çünkü albümlerinin tanıtımı için bugün Youtube’dan 2 canlı performans yayınlayacaklar. Belli ki dijital platformları çok önemsiyorlar. Belki de dijital mecraları tercih etmelerinin sebebi de, internette herkesin daha eşit olmasıdır.

Daddy şarkısına çektikleri stop-motion klibinde de kaliteden ödün vermeyip Tavuklar Firarda, Wallace and Gromit gibi harika animasyonlara imza atan Aardman Animations ile çalışmışlar. Bakalım bunca yıllık sessizliğin ardından babalar üzerine bu duygusal parça hayranların yüreğine oldukça dokunmuş gibi gözüküyor.

Coldplay - Daddy (Official Video)