Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: Coldplay – Cry Cry Cry

Chris Martin yönetmen koltuğunu sevgilisi Dakota Johnson'a emanet etmiş!

Coldplay, son albümü Everyday Life’ın en romantik şarkısını 14 Şubat’ta kliplendirdi. Klipte çok romantik bir imza var. Yönetmen koltuğunda Chris Martin’in sevgilisi Dakota Johnson oturuyor. Anlayacağınız klip hem yayınlanma tarihiyle hem de yönetmen seçimiyle tam bir aşk şarkısı olarak fırına sürülmüş.

Fırından da nostaljik bir aşk videosu çıkmış. Dakota Johnson, mekan olarak Londra’nın en sinematografik mekanlarından Rivoli Ballroom’u seçmiş. Sadece mekan seçimi bile şarkının romantizm puanını artıyor. Bu mekanı daha önce Florence and the Machine, White Stripes ve Kings of Leon gibi dev isimler de klip çekimi için tercih etmişti. Romantizm puanını artıran diğer unsurlardan biri de Celia Rowlson-Hall tarafından hazırlanan koreografi. Hastalıkta, sağlıkta, gençlikte ve yaşlılıkta yaşanacak sonsuz bir tutkuyu anlatan dans figürleriyle; izleyenlerin ekrana odaklanması hedeflenmiş gibi.

Oyunculuğunu Grinin Elli Tonu serisi ve Hayallerin Peşinde gibi filmlerle kanıtlayan Dakota Johnson, “Yönetmen koltuğunda da sırıtmıyorum, elimden her iş geliyor.” mesajı vermiş adeta. :)

Coldplay - Cry Cry Cry (Official Video)