Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: Apparat – Goodbye

Sascha Ring; Apparat adıyla solo projelerini üretirken, Modeselektor grubundan Gernot Bronsert ile birlikte de Moderat grubuna devam ediyor.

Apparat'ı MIX Festival'de Dinleyebilirsiniz.

Hangi müziği severseniz sevin, elektronik müzik “hiç dinlemem” diyenlerin bile hayatında yavaş yavaş kendisine bir yer edindi. Bu cümleye itiraz etmek isteyenlerin öncelikle playlistlerini bir kontrol etmelerini rica ediyoruz :) Mutlaka melodisini sevdiğiniz, tınılarına takıldığınız, aklınızdan atamayıp hipnotize olduğunuz bir şarkınız vardır. Herkesin EDM’i kendine tabi ama Apparat elektronik müziğe biraz daha önyargılı yaklaşanların dostu bir isim.

Sascha Ring; Apparat adıyla solo projelerini üretirken, Modeselektor grubundan Gernot Bronsert ile birlikte de Moderat grubuna devam ediyor. Aklınız karışmasın, Alman yapımcı o kadar üretken ki kendisini takip etmek çok zor. Thom Yorke, Soap&Skin gibi isimlerle iş birlikleri yapıp, sevdiğimiz birçok dizi ve filme de müzik yapmış. Dark dizisinde de gizemli müziğiyle atmosfere büyük katkısı olan Apparat’ı MIX Festival‘de canlı dinleyebilirsiniz.

 

Apparat - Goodbye (Official Audio)