Güncel

Yunus & Selin Günçe Soruyor: ”İnsan neden evlenir?”

"Karı Koca İşleri" için perde vakti!

Evlenmek değil eğlenmek…

Başarılı oyuncular Yunus Günçe ve Selin Günçe, izleyicilerin karşısına önemli bir soruyla çıkıyor: İnsan neden evlenir?

Evliliğin  geçmişine, şimdisine ve geleceğine dokunan oyunda, aşkı farklı perspektiflerden yeniden keşfedeceksiniz. Peki ya sonra ne olacak? Aradığınız tüm cevaplar Günçe çiftinde…

Ünlü Çiftten Yepyeni Bir Oyun: “Karı Koca İşleri”

Oyuncu Yunus Günçe ve Işık Selin Günçe tarafından iki perdelik bir komedi olarak tasarlanan tiyatro oyunu, aslında ‘’Bir Aşıklar Atışması’’.

Yazar ve yönetmen koltuğunda oturan Yunus Günçe, Karı Koca İşleri isimli tiyatro oyununda izleyenlere evliliğin farklı bir yüzünü göstermeyi amaçlıyor. İlişkinin ilk evreleri, yeni deneyimler ve tabii ki tartışmalarla süslenmiş olan bu hikâyede, evliliğe bir de Günçe çiftinin gözünden bakın.

Tiyatro oyununda kız ve erkek tarafı paradoksu, düğün günü, kariyer ve magazin gibi pek çok dönüm noktasına değinen çiftimiz, sizleri evlilik nedir sorusuyla baş başa bırakacak. Evliliğin gerçek yüzüyle yüzleşmeye hazır mısınız? 

Peki, siz neden evlendiniz?

Yunus & Selin Günçe kimdir?

2 perdelik bir komedi oyunu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Yunus ve Selin Günçe çifti, aslında uzun süredir ekranlarda görmeye alışık olduğumuz başarılı oyuncular. 1976 Almanya doğumlu olan Yunus Günçe; oyuncu, sunucu, DJ ve komedyen kimlikleri ile tanınıyor. Asıl ününü TRT 1’de ekranlara gelen Koçum Benim dizisindeki Gökhan rolüyle yakalayan Yunus Günçe; O Şimdi Asker, Sihirli Annem, Seni Kimler Aldı ve Hırsız Var gibi çeşitli film ve dizi projelerinde de rol aldı.

Işık Selin Günçe ise tıpkı Yunus Günçe gibi başarılı bir tiyatro oyuncusu. 1979 doğumlu olan Selin Günçe; kamera önü oyunculuğu, doğaçlama, diksiyon ve şan derslerinin ardından Türk tiyatrosunu ileriye taşımayı hedefleyen Akademi Kenter’de dramaturji ve sahne eğitimi de aldı. Haldun Dormen’in başrolünde yer aldığı Kibarlık Budalası ve ve Çamlıca’nın Üç Gülü isimli oyunlarda başarılı performanslar sergileyen Selin Günçe, yeni projesi Karı Koca İşleri ile sahnelere geri dönüyor.

“Karı Koca İşleri” Turnede!

Kış sezonunda çiftleri kahkahalara boğacak eğlenceli bir tiyatro oyunuyla sahnelere dönen ikili Yunus ve Selin Günçe, Türkiye’nin farklı şehirlerine ziyaret etmeye hazırlanıyor.

İkilinin turne programının yaklaşan durakları ise şöyle:

  • 3 Şubat: The Container Gastro, Ankara
  • 4 Şubat: Alternaif Tiyatro, Kocaeli
  • 5 Şubat: Caddebostan Kültür Merkezi A Salonu, İstanbul
  • 6 Şubat: Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi, Bursa

Evlilik nedir ne değildir sorularına cevap bulmak için Yunus ve Selin Günçe’in sahnesine davetlisiniz. Bu heyecan verici hikâyeye şahit olmak için biletlerinizi almaya unutmayın!

İyi seyirler!