Güncel

Yıkılmak zorunda olan zihinlerdeki duvar!

Ön yargıları yıkmak için desteğimizi bekliyorlar.

İZEV (İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı) dikkat çeken bir projeyle, zihinsel engelli bireyler için farkındalık yaratmayı amaçladı. Roger Waters’a ait “Another Brick in The Wall” şarkısının telifini alarak şarkıya bir klip çektiler. Klipte öğretmen rolünü Yavuz Dizdar üstleniyor. Öğrencilerin hepsi İZEV Çocukları tarafından canlandırılıyor.  Selda Bağcan, Funda Arar, Kubat ve Koray Avcı’nın seslendirdiği “Yaşam Hakkı – Duvar” şarkısının çok güçlü bir mottosu var: “Yıkılmak zorunda olan zihinlerdeki duvar!” Bu güçlü motto, güçlü görüntülerle desteklenmiş ve ortaya herkesin tüylerini diken diken eden bir klip çıkmış.

Klibin hedefi ise 10 milyon görüntülenme. 10 milyona ulaştığında çocuklara gelecek maddi destek de artacak ve onlar için Yaşam Köyü kurulacak. Bu güzel projeye siz de destek olmak isterseniz, yapmanız gereken ilk şey klibi izlemek ve ardından paylaşarak daha fazla insana ulaşmasını sağlamak.

İZEV - Yaşam Hakkı - Duvar (Roger Waters - Pink Floyd - Another Brick in The Wall)

Daha detaylı bilgi için İZEV’in web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bir hayal kurduk ve dedik ki, farklı bireylerin farkedilmesi için önce zihinlerdeki duvarı yıkmalıyız. Bu inançla başlattığımız projemiz milyonlarla buluştu. İlk günden itibaren desteğini esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Biz inanıyoruz ki bu ses dünyaya ulaşıyor artık. Herkes zihnindeki duvarını sorguluyor. Şimdi bu birlikteliğimizde yeni ve çok farklı içeriklerle bir arada olmayı hedefliyoruz. Niye mi? Aynı şeylere gülüp, aynı oksijeni soluyan farksız insanlar olarak yaşamak için!  Unutmayalım; aynı güneşin altındayız ve onlar yaşam haklarını istiyorlar. Verecek miyiz zaten onların olanı? #yıkılmakzorundaolanzihinlerdekiduvar #izev #hayvanlarvebiz #yaşamhakkıduvar

A post shared by İZEV Vakfı (@izev_vakfi) on