Güncel

LEGO® parçalarının sonsuz dünyasında kaybolun!

Biletleri Gör

Merhaba ben Kemal. 8 yaşındayım (aslında 7 buçuk) LEGO® parçaları benim dünyam. LEGO® inşa etmek benim en sevdiğim şey. Bu gördüğünüz dev boyutlu Londra Köprüsünü kendi başıma yaptım. Biraz zaman aldı ama uğraşmama değdi doğrusu.

LEGO® parçalarını bu kadar sevince en sevdiğim yerin neresi olduğunu da tahmin edebilirsiniz. Evet İstanbul Bayrampaşa’daki LEGOLAND®Discovery Centre İstanbul benim gibi bir LEGO® tutkununun isteyebileceği her şeye sahip. Benim de olmayı en sevdiğim yer.

LEGOLAND®Discovery Centre İstanbul’a her geldiğimde hemen trene binip Krallık Macerası’na karışmak ve lazerle kötü iskeletleri ve dev trolleri yenmek çok hoşuma gidiyor. Ama LEGOLAND®Discovery Centre İstanbul’da asıl en sevdiğim yer LEGO® Yapım Uzmanı Atölyesi. Atölyede LEGO® Yapım Uzmanı Deniz Abi ile dev mozaikler yapıyoruz. Biten mozaikleri de LEGOLAND®Discovery Centre’ın duvalarına asıyorlar.

Bugüne kadar dev boyutlu Star Wars mozaiği, Atatürk mozaiği gibi harika mozaikler yaptık.

Unutmadan bu sene 7 yaş doğum günümü de LEGOLAND®Discovery Centre İstanbul’da kutladım. Sınıf arkadaşlarımı LEGOLAND®Discovery Centre İstanbul’a davet ettim. Pastam da dev bir LEGO® parçası şeklindeydi.

LEGOLAND®Discovery Centre İstanbul’da herkes seveceği alanlar bulabilir. Mesela ben büyüsem de DUPLO Kasabasından vazgeçmem.

Hepinize LEGO® ve eğlence dolu günler!