Güncel

İkinci El Kıyafetler, Birinci Sınıf Müzikler: Garage Sale Sunday

Garage Sale Sunday, ikinci el kıyafetleri birinci sınıf müziklerle şehrin merkezinde buluşturuyor!

Sürdürülebilirlik çalışmalarına katkıda bulunmayı hedefleyen Garage Sale Sunday projesi, sevilen isimlerin ev sahipliğinde KüçükÇiftlik Park Bahçe’de!

Gelin, detayları beraber inceleyelim.

Garage Sale nedir? 

Amerika’da ve çeşitli Avrupa ülkelerinde yaygın olarak kullanılan Garage Sale terimi, aslında yıllardır süregelen bir kültür. Bu kültür, popüler Amerikan filmlerinden de hatırlayacağınız gibi ev sahiplerinin artık ihtiyacı olmayan eşyaları bahçelerinde ya da garajlarında satışa çıkararak ihtiyaç sahipleriyle buluşturmasına dayanıyor.

Garage Sale satış noktalarında genellikle hiç kullanılmamış ya da az kullanılmış eşyalar uygun fiyatlarla yer alıyor. Günümüzde yaygın bir şekilde kullanılan ikinci el ürün satış platformları da aslında bu fikrin online versiyonu. Bir Garage Sale organizasyonundan ürün alırken dikkat etmeniz gereken tek şeyse herhangi bir karanlık geçmişe sahip olmaması. Bu da Amerikan filmlerinden öğrendiğimiz küçük bir tüyo…

Garage Sale Sunday’de bizleri neler bekliyor? 

20 Ağustos Pazar günü, KüçükÇiftlik Park Bahçe’de düzenlenecek olan etkinlikte birbirinden renkli organizasyonlar yer alacak. Gurme lezzetler, work-shoplar, lokal markalar ve influencer stantları… Gelin, programa daha yakından bakalım. 

%100 Müzik’in katkılarıyla düzenlenen etkinlikte müziğin sevilen isimleri de yer alacak. Bu isimlerin başında Antidepresan şarkısıyla çıkış yapan Mert Demir bulunuyor.

Mert Demir feat. Mabel Matiz - Antidepresan

Jakuzi, Kardelen, Doruk ve Ezgi ise Garage Sale Sunday etkinliğini müzikleriyle renklendirecek olan diğer sanatçılar. 

Etkinlikte influencer stantları olacağından bahsetmiştik. Tanınan simalar arasında Buse Dağlıoğlu, Beyza Efe, Seda Şen, Ezgi Ünal ve Hande Taşer yer alıyor. Kısacası Garage Sale Sunday, her birimizin takipçisi olduğu sosyal medyanın başarılı isimleriyle tanışmak için harika bir fırsat! Etkinlikte influencerların kendi markalarına ait ürünlerini de daha yakından inceleyebilirsiniz. 

Garage Sale Sunday’de sizleri renkli work-shoplar da karşılayacak. Bu work-shoplar arasında ise giyim markası Reflect Studio ve House Of Superstep / Vans yer alıyor. Vintage pop-up alanında ise birbirinden renkli markalarla tanışabilirsiniz. Mahalo Vintage, İki Second Hand, Sage Shop ve Wald Vintage markalarını mağazalarını sizler için Garage Sale’e taşıyacak. 

Sürdürülebilir ve hayvan dostu ürünleri tüketicilerle buluşturmayı amaçlayan Garage Sale Sunday, etkinlikte yer verdiği markalarda da bu özelliklere dikkat ediyor. Doğanın penceresinden bakmayı sevenler için bir araya gelen markalar, %100 Müzik ile birleşerek benzersiz bir atmosfere imza atacak. Garage Sale Sunday kapsamında bir araya gelen markalar ise WWF, House Of SuperStep, Beije, Reflect Studio, Pemy, Nivogo, Act İstanbul, Cluf, Givin.co İyilik Mağazası ve Local Makers. 

KüçükÇiftlik Park Bahçe nerede? 

Bugüne dek sayısız festivale ve konsere ev sahipliği yapmış olan KüçükÇiftlik Park, özel bahçe alanıyla çeşitli organizasyonlar da gerçekleştiriyor. İstanbul’un Şişli ilçesinde yer alan mekân, şehrin en gözde açık hava alanlarından biri. Maçka Demokrasi Parkı’nın hemen yanında bulunan KüçükÇiftlik Park Bahçe, şehrin ve doğanın kucaklaştığı benzersiz lokasyonlar arasında yer alıyor. 

Garage Sale Sunday deneyimini büyüleyici KüçükÇiftlik Park atmosferinde yaşamak için biletlerinizi almayı unutmayın. Keyifli alışverişler.