Güncel

DenizBank Açıkhava Etkinlikleri ile Yazın Ritmini Tutun: Konserler ve Tiyatrolar

Birbirinden renkli isimler bir arada... DenizBank Açıkhava etkinlikleri ile unutamayacağınız bir yaz yaşamaya hazır olun!

2023 yazının bu sıcak günlerini sanatla doldurmaya ne dersiniz? Birbirinden renkli tiyatro oyunlarına, konserlere ve performans gösterilerini bir araya getiren DenizBank Açıkhava Etkinlikleri, Ağustos ve Eylül aylarında da sanat severlerle birlikte. Merakla beklenen etkinliklerin ev sahibi ise İstanbul’un en sevilen mekanlarından Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi.

Peki, DenizBank Açıkhava Etkinlikleri’nin yeni konukları kimler?

Harbiye Açıkhava’da Konser Heyecanı 

İstanbul’u kucaklayan atmosferiyle binlerce müzikseveri bir araya getiren Harbiye sahnesinin ilk konuğu Türkiye’nin süperstarı Ajda Pekkan.

Ağustos takviminin ikinci ismi ise pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu. Başarılı sanatçı, unutulmaz sahne şovları ve kadife sesiyle bir kez daha dinleyicilerinin kalbini fethedecek. DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Harbiye konserlerinde melankolik rüzgârlar da esecek. Türk müziğinin özgür sesi Cem Adrian, programın merakla beklenen isimlerinden biri. Özgün sesi, büyüleyici sahne performansları ve hit parçalarıyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Adrian, hüznün ve aşkın birlikteliğini sahneye taşıyacak.

Harbiye Açıkhava sahnesinin dördüncü konseri ise Türkçe pop müziğin en güçlü yorumcuları arasında yer alan Candan Erçetin‘e ait. 90’lar pop müziğinden günümüze kadar başarıyla yükselen Erçetin, unutulmaz şarkılarıyla Harbiye’de olacak. Söz yazarı ve besteci kimliğiyle de tanınan sanatçı, şarkılarıyla ruha dokunan hikâyelerini sevenleriyle paylaşacak.

Harbiye Açıkhava’nın kapanışı ise Gazapizm Senfoni İstanbul 2023 projesiyle yapılacak. Başarılı rap sanatçısı Gazapizm’in yer aldığı proje, bu yıl ilk defa Harbiye Açıkhava’da sahnelenecek. Orhan Şallıel’in yönetimindeki Senfoni Orkestrası ve koro ile renklendirilen performans, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Gazapizm’in dinamik rap performansını klasik müzikle harmanlamayı başaran proje, farklı müzik türlerine hayran olan dinleyicileri de bir araya getirecek.

Açıkhavada Tiyatro Keyfi: Harbiye BKM’nin ellerinde

DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında düzenlenen takvimde, tiyatro izleyicilerini mutlu edecek etkinlikler de var. BKM organizasyonuyla sanatseverlere dokunan DenizBank Açıkhava Etkinlikleri, iki farklı tiyatro oyununa sahne olacak. 

Bunlardan ilki usta oyuncu Şener Şen’in sahnelediği Zengin Mutfağı oyunu. 15-16 Haziran olaylarının zengin bir ailenin mutfağına taşındığı bu tiyatro oyunu, tarihe açılan bir kapı adeta. Günümüze kadar birçok farklı oyuncunun yorumuyla tekrar tekrar sahnelenen Zengin Mutfağı bu kez Harbiye Açıkhava’da. Oyunun baş kahramanı Lütfü Usta’ya ilk kez 1978’de hayat veren Şener Şen, 40 yıllık bir aranın ardından tekrardan sahnede olacak. Vasıf Öngören‘in yazdığı tiyatro oyunu, Harbiye’nin büyüleyici atmosferiyle buluşacak.

DenizBank Açıkhava Etkinlikleri’nin merakla beklenen ikinci tiyatro gösterisi ise Türkiye’nin en sevilen projelerinden biri olan Çok Güzel Hareketler Bunlar’a ait. Tam 5 sezondur kapalı gişe oynayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, kadronun efsane isimlerinden Eser Yenenler yönetmenliğinde tekrar sahnede. 2 yıldır sahne, oyunculuk ve senaryo eğitimlerinden geçen yeni BKM mutfak oyuncuları, Harbiye izleyicilerine kahkaha dolu bir gece yaşatacak. 

Ağustos ve Eylül aylarını renklendirmeye hazırlanan DenizBank Açıkhava Etkinlikleri’nin tarihleri ise şu şekilde:

  • 9 Ağustos: Ajda Pekkan
  • 10 Ağustos: Kenan Doğulu 
  • 11 Ağustos: Cem Adrian
  • 12 Ağustos Candan Erçetin
  • 14 Ağustos ve 24 Eylül: Zengin Mutfağı 
  • 25 Eylül: Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 
  • 26 Eylül: Gazapizm Senfoni İstanbul 2023 

Türkiye’nin başarılı sanatçılarına Harbiye’nin eşsiz atmosferinde eşlik etmek için biletinizi hemen alın, geriye sadece eğlenmek kalsın. Şimdiden iyi eğlenceler.