Güncel

BKM ile Yazı Yakala: Maximum Uniq’te Neler Var?

Yazın en eğlenceli zamanı geldi! BKM Maximum Uniq'te bu yaz bizleri neler bekliyor?

Bunaltıcı yaz sıcaklarında yapılacak en iyi şey güneş battıktan sonra renkli oyunlarla ve eğlenceli konserlerle eğlenmek. Stand-up gösterileri, festivaller, work-shoplar, sanat atölyeleri ve çok daha fazlası Ağustos ayında Maximum Uniq’te.

Peki, birbirinden renkli sanatçıları ağırlayacak olan BKM’nin programında kimler var? Gelin daha yakından bakalım.

Toplum için sanat, sanat için BKM: Tiyatro 

Maximum Uniq, sahnelerini unutulmaz tiyatro oyunları için açıyor. Sezonun en sevilenlerinden Aydınlıkevler Maximum Uniq’ta izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Serdar Biliş’in oturduğu Aydınlıkevler, yaşamak üstüne bir oyun.

Darlık içindeki bir ailenin zengin öyküsünü anlatan tiyatro oyununda başrolleri Demet Akbağ, Salih Bademci ve Burak Dakak paylaşıyor. Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı Aydınlıkevler’de perde arkasında da oldukça renkli isimler bulunuyor.

Açıkhavada Kahkaha Rüzgarları: Talk Show 

Maximum Uniq Açıkhava’nın merakla beklenen bir diğer etkinliği ise İbrahim Selim ile Quiz Night. Hem tiyatro sahnelerinden hem de Türkiye’nin ünlü isimlerinin ağırlandığı İbrahim Selim ile Bu Gece programından tanıdığımız başarılı isim, Quiz Night etkinliğiyle Maximum Uniq Açıkhava’da İstanbullularla buluşmaya hazırlanıyor.

Farklı yarışmacıların yarıştığı Quiz Night programında, spordan genel kültüre tarihten coğrafyaya kadar çeşitli sorular soruluyor. Kazananları sürpriz hediyelerin beklediği Quiz Night, katılımcıları oldukça samimi bir atmosferle karşılıyor.

Yaza Son Noktayı Koyacak Performanslar: Konser

Maximum Uniq Açıkhava sahnesinin bu yaz konser programı bir hayli kabarık. BKM Yaz Konserleri’nde sahne alacak isimler ise şöyle: Mercan Dede Ensemble & Sabahat Akkiraz, Hakan Altun, İzel-Çelik-Ercan, Erol Evgin, Sertab Erener ve Ghostly Kisses.

Maximum Uniq Açıkhava Nerede?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer alan Maximum Uniq Açıkhava, Birbirinden renkli konserlere, tiyatro gösterilerine ve festivallere ev sahipliği yapan bir etkinlik alanı. Bugüne dek sayısız sanatçıyı ağırlamış olan Maximum Uniq sahnesi, 2023 yazının da en çok konuşulan mekânı. 

Yemyeşil ormanlık alanın içerisinde bulunan Maximum Uniq, İstanbullulara doğanın içinde eğlenme şansı tanıyor. Üstelik Maximum Uniq’e ulaşım sağlamak da bir hayli kolay!

Kısacası Maximum Uniq, yaz aylarını eğlenerek geçirmek için İstanbul’un en gözde adreslerinden biri… Sevdiğin sanatçıları canlı izlemek, şarkılarına eşlik etmek ve biletini almak için Maximum Uniq’teki BKM Yaz Etkinlikleri’nin takvimini incelemeyi unutma.