MÜZİK

Jolly Joker x Vodafone Red Konserleri Başlıyor!

Jolly Joker'in sevdiğimiz ambiyansı, bu yaz bahçe konsepti ile Maximum Uniq Açık Hava'da!

İstanbullulara unutulmaz bir yaz yaşatmayı amaçlayan Jolly Joker ve Vodafone Red, Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını bir araya getirecek. Bu yaz, Jolly Joker ve Vodafone Red ile bambaşka geçecek!

Bahçe konseptiyle eğlenceyi arşa çıkaracak konserlerin programına birlikte bakalım:

17 Ağustos: Buray

Jolly Joker x Vodafone Red konser serisinde açılışı, Kıbrıs asıllı şarkıcı Buray yapacak.

Sen Sevda Mısın?, Alaz Alaz, Deli Kız ve Sen İstersen gibi sayısız hit parçaya imza atan Buray, hiç kuşkusuz Türkçe popun en sevilen isimlerinden biri. Buray, 17 Ağustos Perşembe gecesi Maximum Uniq sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

18 Ağustos: İrem Derici

Türkçe popun dominant isimlerinden İrem Derici de Jolly Joker x Vodafone Red konserlerinde sahne alacak.

İddialı popçu, en sevilen şarkılarını efsane sahne şovlarıyla birleştirerek izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacak! Söz konusu İrem Derici ise eğlenmemek imkânsız…

19 Ağustos: Ayçin Asan – Evet Ne Söylüyorduk

Evet Ne Söylüyorduk isimli Youtube hesabından paylaştığı müzik videolarıyla kısa sürede binlerce insanın dikkatini çekmeyi başaran Ayçin Asan, 19 Ağustos’ta Maximum Uniq’te!

Hem kendi besteleriyle hem de yaptığı coverlarla milyonlarca dinlenmeye ulaşan Asan, en sevilen parçalarını İstanbullular için seslendirecek.

23 Ağustos: Koray Avcı

2010’lu yılların ikonik ismi Koray Avcı, giderek yükselen müzik kariyerinde sayısız konsere imza attı.

Özgün yorumları, benzersiz ses rengi ve unutulmaz şarkılarıyla milyonları kendisine hayran bırakmayı başaran Avcı, 23 Ağustos Çarşamba gecesi hüzün ve eğlence rüzgârlarını aynı anda estirecek.

24 Ağustos: Berkay

Anladım, İki Hece, Ömrümün Geri Kalanı, İnanırım… Türkçe pop müziğine birçok hit şarkı hediye eden Berkay, renkli sahne performanslarıyla devleşen isimlerden biri.

Biraz eğlenmek biraz da hüzünlenmek için 24 Ağustos Perşembe günü Maximum Uniq’te buluşalım!

25 Ağustos: Gülşen

Yaz konserleri serisinin olmazsa olmaz isimlerinden biri olan Türkçe popun kraliçesi Gülşen, milyonların ezbere bildiği parçalarıyla adeta bir ikon.

Gülşen; güçlü sahne duruşu, unutulmaz parçaları, renkli kostümleri ve vizyonuyla Jolly Joker x Vodafone Red konserlerinde sizlerle buluşacak.

26 Ağustos: Yıldız Tilbe

Jolly Joker x Vodafone Red Yaz Konserleri serisinde kapanış, fantezi ve arabesk müziğin zirve ismi Yıldız Tilbe’ye ait.

Müziğine hüznü, neşeyi ve tutkuyu aynı anda yansıtmayı başaran Tilbe, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Bir ağlayıp bir gülmeye hazır olun. Yıldız Tilbe 26 Ağustos Cumartesi günü Maximum Uniq sahnesinde!

Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi Nerede?

İstanbulluların buluşma noktası olan Maximum Uniq sahnesi, şehrin kalbi Sarıyer’de yer alıyor. Maslak, Ayazağa bölgesinde bulunan mekân, ulaşım açısından da oldukça elverişli bir lokasyonda. 

Tiyatrolar, sahne sanatları, stand-up gösterileri ve sinema gösterimleriyle dolu dolu bir takvime sahip olan Maximum Uniq, 17-26 Ağustos tarihlerinde Jolly Joker x Vodafone Red konserleriyle renklenecek. Vakit kaybetmeden biletlerinizi alın ve ritme ortak olun!