Güncel

Bilgilendirme: Covid-19 (Coronavirus)

Yardım sayfası için tıklayın.

Sizlerin güvenliği ve sağlığı Ticketmaster olarak her zaman birincil önceliğimiz oldu ve olmaya devam edecek. Global düzeyde sağlık endişeleri artarken, ekiplerimiz perde arkasında yoğun çalışmalarına devam ediyor. Durumun genel etkilerini takip etmek ve değerlendirmek için bir yandan yerel yetkililerle koordine olurken, bir yandan da önümüzdeki dönemlerde gerçekleşmesi planlanmış etkinliklerle ilgili neler yapılabileceği konusunda sevdiğiniz sanatçılara, ekiplere, festivallere ve mekanlara aktif olarak destek sağlamaya çalışıyoruz.

Bazı etkinlikler maalesef iptal olmakla beraber, her bir etkinliği  siz sanatseverlerle buluşturmak için iş ortaklarımızla beraber yeni planlamalar yapmaya çalışıyoruz. Tahmin edebileceğiniz gibi bu süreç biraz zaman alıyor. Öngörülemeyen bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Size olabildiğince fazla bilgi sağlamak için, bu durumdan etkilenen tüm etkinlikler ile ilgili en güncel bilgileri alabileceğiniz kapsamlı bir yardım sayfası oluşturduk. Bu sayfa sürekli güncellendiğinden sayfayı sık sık ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Çok sayıda etkinlik iptal olduğu ve yine çok sayıda etkinliğin tarihi değiştiği için, iade taleplerinizle ilgili bize doğrudan ulaşmak yerine yardım sayfalarımızda bulunan yönergeleri takip etmenizi öneriyoruz.

İade süreçleriyle ilgili aşağıdaki detaylı rehberi inceleyebilirsiniz.

  • İleri tarihli ve gerçekleşeceği belirtilen etkinlikler için yapmanız gereken bir şey yok. Değişiklik olması durumunda sizinle iletişime geçeceğiz.
  • İptal edilen etkinlikleriniz için yardım sayfalarımızda yayınlanan yönergeleri takip ediniz.
  • Etkinliğinizin tarihinin yeniden planlanacağı belirtildiyse, bilgilendirmek için en kısa sürede sizinle iletişim kuracağız. Yeni tarihleri belirlemek için etkinlik organizatörleri ile birlikte çalışıyoruz. Yeni tarihi belli olan etkinlikler için, etkinliğe katılamayacaksanız, belirtilen son iade tarihine kadar yine yardım sayfalarımızda yer alan yönergeleri takip ederek biletlerinizi iade edebilirsiniz.
  • Diğer detaylar için yardım sayfalarımızı ziyaret edebilir, her türlü soru ve talebinizi formlarımız aracılığıyla bize ulaştırabilirsiniz.

Gelen çok sayıda talepten dolayı çağrı merkezimizde normalden daha uzun bekleme süreleri oluşmaktadır.

Eğlence dünyasının çok değerli bir parçası olan siz müşterilerimiz için tüm gücümüzle çözümler üzerinde çalışıyoruz ve bu durumun sizler için yarattığı olumsuzluklar sebebiyle özür dileriz.

Ticketmaster olarak vizyonumuz insanları canlı etkinliklerin gücü ile bir araya getirmek ve eşsiz deneyimler yaşatmaktır. Bu deneyimleri bu kadar özel yapan, benzer düşüncelere sahip sanatseverlerden oluşan bir toplulukta olmaktan hissettiğimiz sevinçtir. Bu sebeple, bu virüsten etkilenen tüm sanatsever dostlarımıza, arkadaşlarına ve ailelerine bu süreçte yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu zor zamanlarda herkese sağlıklı ve güvenli günler diliyoruz ve en kısa zamanda çok sevdiğimiz etkinliklerimize dönebilmeyi umuyoruz.

 

İçtenlikle,

Biletix | Ticketmaster TR