Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: LINDEMANN – Ach so gern

Rammstein'ın yetenekli vokalisti Till Lindemann, İsveçli metal grubu PAIN'den Peter Tägtgren ile bir araya gelip kendi tabirleriyle iki grubun karışımı bir bebek dünyaya getirmiş.

Rammstein seviyorsanız sizi bir grupla tanıştırmak istiyoruz. Rammstein’ın yetenekli vokalisti Till Lindemann, İsveçli metal grubu PAIN’den Peter Tägtgren ile bir araya gelip kendi tabirleriyle iki grubun karışımı bir bebek dünyaya getirmiş. Till’in kilometrelerce öteden duyulan vokaliyle ilk dinleyişte Rammstein yeni albüm yapmış zannedebilirsiniz ama müziklerin altyapısı oldukça farklı. Endüstriyel metal temalarını hala yerli yerinde, karanlık bir koro şarkılara eşlik etmeye devam ediyor. Ama bir yandan da hiçbir Rammstein şarkısında duyamayacağınız melodiler ve farklı enstrumanlar kullanılmış. 2019’da yayınladıkları  Ach so gern şarkısının bir tango olduğunu bile düşünebilirsiniz!

Her kliplerine de ayrı bir özen göstererek, şarkılardan esinle bir araya getirdikleri fikirleri olabildiğince rahatsız edici bir görsellikle seyircilere acımadan çekmişler :) Ama zaten bu tarz müziği seviyorsanız mizahın da en karanlığını tercih ediyor olmalısınız. Aklınıza mukayyet olabilirseniz buyrun!

 

LINDEMANN - Ach so gern (One Shot Video)