Güncel

2014 Yazının En Sevilenleri!

2014 yazı nasıl geçti? Kimler yeni klipleriyle karşımızdaydı? Hangi isimler sahnelerden inmedi?

İşte Türk Pop’unun 2014 yazı…

Hande Yener 2014’ün en iddialı isimlerinden biriydi. Mükemmel adını verdiği albüm, hayranları tarafından çok sevildi. “Alt Dudak” şarkısına çektiği kliple deyim yerindeyse bu yazın fon müziği oldu. 25 Ağustos’ta Harbiye’de Senfonik konserini izleyeceğimiz Hande Yener,  bu konserde yeni klibini de çekecek.

Hande Yener - Alt Dudak ( Official Video )

 

Demet Akalın yine “Rekor”a koştu. Bu albümden ilk önce “İlahi Adalet” adlı şarkısını kliplendirdi. Böylece  müzikseverler bu yaz yine Demet Akalın’sız kalmadı. Ardından albümün adını taşıyan şarkı “Rekor”un klibiyle de karşımızdaydı.

Demet Akalın - İlahi Adalet

Demet Akalın - Rekor

Serdar Ortaç 20. sanat yılını Harbiye konserleri ve yeni bir albümle taçlandırdı. Zaten Serdar Ortaç albümleri ve hitleri yaz aylarının resmi habercisi olarak görülüyor artık. Kendisi bu yaz Bana göre aşk yok dedi ve evlendi!

Hadise, TV programlarının ve yoğun temposunun arasına yeni bir klip sıkıştırmayı ihmal etmedi! LGBT yürüyüşlerinde dikkat çeken slogan “Nerdesin aşkım” Hadise’nin sesiyle bir şarkıya dönüştü.

Hadise - Nerdesin Aşkım

İskender Paydaş son albümünde Tarkan’la birlikte “Hop de” adlı şarkı için kamera karşısına geçti. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan şarkı daha şimdiden hit oldu bile!

Ayşe Hatun Önal bir ortaya çıkıp bir kayboluyor. Bu yaz “Çak bir selam” isimli şarkısıyla selamladı hepimizi…

Ayse Hatun Önal - Çak Bir Selam (Gurcell Style Mix) (Gurcell Style Mix)

Murat Boz ve Gülşen’in “iltimas” klibi çok konuşuldu! Sansyonel klip çok dikkat çekti.

Gülşen feat. Murat Boz - İltimas

 

Peki sizin için bu yaz nasıl geçti? Hangi konserlere gittiniz, hangisinde çok eğlendiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz!