Güncel

Müzikseverleri Heyecanlandıran 2014 Konserleri!

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırladık. Bazı etkinlikler hayal kırıklığı olarak kazındı hafızalarımıza, bazılarını unutulmaz bir anı olarak defalarca anlattık. Rihanna ile popun dibine vurduk. Roger Waters konserinde bir efsaneyi sahnede izlemenin keyfine vardık! Justin Bieber hayranları, sonunda canlı kanlı Justin’in sahne performansını izleme şansı yakaladı.

2014’ün konser takvimi de en az 2013 kadar heyecan verici. Henüz yılın ilk çeyreğinde olmamıza rağmen, aldığımız konser haberleri gösteriyor ki; yine etkinliklerle dolu bir yılla karşı karşıyayız.

1 – Justin Timberlake’in yeteneklerine hayran kalacaksın!

2014’ün en çok merak edilen konserlerinden biri tartışmasız “Justin Timberlake”! 90’larda sadece genç kızların hayranlık duyduğu bir isim olan Justin Timberlake, kariyerindeki önemli adımlar sayesinde hepimizin ilgisini çekmeyi başardı. Oynadığı sinema filmleri, farklı altyapılar kullanarak kaydettiği albümler, kısa metraj tadında çektiği video klipler derken; pop müzik dinlemeyen insanlarda bile farklı bir “Justin Timberlake” algısı oluştu. Ünlü sanatçıyı tanımak istersen, daha önce yazdığımız “A’dan Z’ye Justin Timberlake” yazısını okuyabilirsin. Mesela Justin’in bir tekila markasına sahip olduğunu biliyor muydun? “20/20 Experience” albümü ise Amerikalı şarkıcının en başarılı projelerinden biri olarak görülüyor.

Justin Timberlake World Tour

 

2- En popüler ritmler David Guetta’dan!

Tıpkı Justin gibi, tüm dünyanın gözü üzerinde olan bir başka isim de David Guetta! Daha önce de ülkemize gelen ve etkileyici bir konser ile dinleyicilerini hayran bırakan ünlü DJ, bu defa “Work Hard Play Hard”, “Gettin’ Over You”, “Turn Me On”, “Titanium” ve “She Wolf” gibi hitleriyle dans ettirecek. Dans müziğini sevenler, kendini Fransız DJ’in ritmine bırakacak.

david

 

3- Aerosmith’le “Rock’n Roll”a hazır mısın?

Müzikseverleri heyecanlandıran başka bir konser haberi ise Aerosmith’ten geldi. Rock’n Roll’un efsanelerinden Aerosmith, dünya turnesi kapsamında 14 Mayıs’ta Türk dinleyicileriyle buluşacak. 11 yıl ara verdiği müzik hayatına çok sert şekilde dönüş yapan grup, “”Music From Another Dimension” albümünden şarkılarla rock müziğine başka bir boyut kazandıracak gibi duruyor.

aerosmith