Güncel

Oran Açık Hava Sahnesi Etkinlikleri: Yıldızların Altında Buluşalım!

Ankara’nın önemli buluşma noktalarından biri olan Oran Açık Hava Sahnesi, 2024 yaz sezonu için hazır!

Ankara’nın kültürel ve sanatsal hayatına canlılık katan Oran Açık Hava Sahnesi, enerji dolu atmosferi ile sizleri karşılıyor! Şehrin gürültüsünden uzaklaşarak sanatın büyüsüne kapılabileceğiniz bu eşsiz mekân, geniş ve ferah alanı ile sanat ve kültür etkinliklerini açık havada izleme imkânı sunuyor.

Tiyatrolardan konserlere, festivallerden dans performanslarına kadar geniş bir etkinlik yelpazesi sunan Oran Açık Hava Sahnesi, sadece Ankara’nın değil, Türkiye’nin kültürel ve sanatsal hayatına da katkı sağlıyor.

Her sezon binlerce kişiyi ağırlayan Oran Açık Hava, unutulmaz deneyimler yaşamanız için yeni sezonda da kapılarını açtı.

İşte 2024 yaz sezonunun merak beklenen etkinlikleri…

Oran Açık Hava Sahnesi’nde “Haziran”

Her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden renkli etkinlikleri takvimine sığdıran Oran Açık Hava Sahnesi, Haziran’da Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen sanatçılarını bir araya getiriyor.

Karşınızda Haziran ayının yıldızları:

  • 4 Haziran: Imany
  • 6 Haziran: An Epic Symphony & Ahmet Kaya: Mehmet Erdem
  • 7 Haziran: An Epic Symphony & Pentagram
  • 20 Haziran: Buena Vista
  • 22 Haziran: An Epic Symphony & Sibel Can – Hüsnü Şenlendirici

“Temmuz” sıcaklarına karşı savunma sanatları

Oran Açık Hava Sahnesi, Haziran’da yakaladığı tempoyu Temmuz ayında da sürdürüyor. Dünya sahnesinin sevilen isimlerini ve Türkiye’nin en çok dinlenen sanatçılarını canlı izlemek için bu yaz Oran Açık Hava’ya davetlisiniz.

Temmuz ayının öne çıkan etkinlikleri ise şöyle:

  • 3 Temmuz: Gökhan Türkmen
  • 10 Temmuz: Yaşar
  • 27 Temmuz: Gipsy Kings feat Tonino Baliardo

Sezonun kapanışında An Epic Symphony imzası

Sezon boyunca birçok sanatçı ile aynı sahneyi paylaşan An Epic Symphony orkestrası, Oran Açık Sahnesi’nde sezonu kapatıyor!

Eylül ayının merakla beklenen etkinliklerinden biri olan konserde, tiyatral bir deneyim yaşayacaksınız. Events Across Turkey’in uluslararası ödüle sahip projesinin son konuklarından biri de Gökhan Türkmen.

Açık havada senfonik konser deneyimi yaşamak için Oran Açık Hava yaz sezonunun son konserini kaçırmayın!

  • 6 Eylül: An Epic Symphony & Gökhan Türkmen

Sezon boyunca dünyaca ünlü isimleri ve Türk müziğinin en sevilen sanatçılarını, binlerce dinleyici ile buluşturacak olan Oran Açık Hava Sahnesi, benzersiz atmosferiyle sizleri karşılamaya hazırlanıyor.

Temiz havada eğlencenin tadı, açık hava konserlerinde gizli…

Bu yaz Oran Açık Hava konserlerinde buluşalım. Yıldızların altında rüya gibi bir akşam için biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın!