MÜZİK

Ocak Ayının Öne Çıkan Konserleri

Eve kapanmamız için onlarca sebep olabilir ama gerçek bir müziksever müziğin sesini asla kısmaz, şehirdeki güzel konserleri asla kaçırmaz!

Müziğin birleştirici gücüne en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde olduğumuzdan mütevellit Ocak ayının öne çıkan konserlerini hatırlatmak isteriz.

2017’nin ilk konserleri hiç de fena değil!

13 Ocak Cuma – Babylon Bomonti – Waldeck

Bu şarkıyı canlı dinleme şansını kaçırmayacaksın değil mi?

waldeck make my day

13 – 14 Ocak – TİM Show Center – Sıla

Sıla peşpeşe 2 gün boyunca TİM sahnesinde olacak! Eğer sen de Sıla’nın iddialı şarkı sözlerini mırıl mırıl mırıldanmak istiyorsan, bu iki konseri kaçırma!

 

21 Ocak Cumartesi – Volkswagen Arena – Oscar and The Wolf

Daha önceki konserlerini kaçırdıysan üzülme, Oscar And The Wolf’un İstanbul’da vereceği en iddialı konsere daha iki hafta var! Biletini almadıysan artık acele etmelisin. Çünkü son kalanlar da tükenmek üzere!

Oscar and the Wolf - Joaquim (live)

27 Ocak Cuma – KüçükÇiftlik Park – Kış Sahnesi

Yaz aylarında uğrak mekanımız olan KüçükÇiftlik Park bu yıl, Kış Sahnesi’yle de sığınağımız oluyor. 27 Ocak’taki Kış Sahnesi’nde pek keyifli olacak. Mor ve Ötesi, The Away Days ve Hayat Meyal dinleyeceğiz.

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Official Video)

27 Ocak Cuma – Salon İKSV – Nilufer Yanya

Ocak ayında bizi en çok heyecanlandıran konserlerden biri de Nilüfer Yanya. Dünya çapındaki gurur kaynağımız bu yetenekli sesi Salon’da dinleyebileceğiz.

Nilüfer Yanya - Keep On Calling

29 Ocak Pazar – Volkswagen Arena – Duman

“Hiç bir Duman konseri kötü olamaz” mottosundan yola çıkarsak, 29 Ocak’taki Duman konserinin de takvime eklememiz kaçınılmaz. Çünkü yetişkin bir müziksever, yılda en az iki defa Duman şarkılarını bağırarak söylemeli!

Duman - Senden Daha Guzel