MÜZİK

Ortaya Karışık!

Canı sıkılanlara veya yeni şeyler keşfetmek isteyenlere ithafen...

Yeni sezon gümbür gümbür geliyor. Biz sizin için haberleri hızlıca taradık. En beğeneceklerinizi ortaya karışık derledik. Başlıyoruz sırayla anlatmaya…

Asansörde Poşetli Thom Yorke!

20 yıl önceki albümleri OK Computer’dan arta kalanları tekrar tekrar fırına verip yeni albümde bir araya getiren Radiohead, Thom Yorke’un asansör görüntülerinden oluşan bir video klip yayınladı. Bakalım videoyu izlerken o plastik mavi poşete kıs kıs gülmeden kaç dakika dayanabileceksiniz?

Gainsbourg ailesinden aşırı havalı bir haber var!

Serge Gainsbourg ve Jane Birkin çiftinin yetenekli evladı Charlotte Gainsbourg, yepyeni albümü Rest’i 17 Kasım’da yayınlayacak. Albüme kadar idare etmemiz için Rest şarkısını dijital platformlar üzerinden yayınladı. Üstelik bir de Lars Von Trier destekli klip çekeceğini cümle aleme duyurdu. Sabırsızlıkla beklemeyelim de ne yapalım?

Charlotte Gainsbourg - Rest (Official Audio)

Fransızlar atağa geçti; Carla Bruni geliyor.

Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit

Sarkozy’nin kendisinden daha ünlü olan güzeller güzeli eşi Carla Bruni, muhteşem fransız aksanıyla bizi sersemletmek için İstanbul’a geliyor. Biletler henüz satışa çıkmadı ama satışa çıktığı anda koşmanız için linki buraya bırakıyoruz.

Azealia Banks vs. Iggy Azalea

Iggy Azalea - Black Widow ft. Rita Ora

Azelya savaşı kızışıyor, ama bu iş en çok müzikseverlerin işine yarıyor. Çünkü ikisi de İstanbul’a konsere geliyor. Azealia Banks’i 15 Eylül’de Garaj sahnesinde, Iggy Azalea’yı ise 21 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta izleyeceğiz. İkisini de izleyip tarafınızı ondan sonra seçmenizi tavsiye ediyoruz.

AZEALIA BANKS - 212 FT. LAZY JAY

Hasat zamanı yerimizde duramayacağız.

Jungle - Busy Earnin'

Bizi Alt-J ile buluşturan favori festivalimiz Harvest Fest, bu sene yine bizi mutlu etmeye and içmiş. Programda Jungle var! Jungle’ı sahnede canlı kanlı izlerken yerinde duramayanlar kaleye mum diksin. diğer isimler için takipte kalın. Biletler burada.

Kaf Dağı’nın ardına uzanıyoruz.

Yeni sezonla beraber güncel sergi haberleri de gelmeye başladı. Arter’de yepyeni, keşfedilmeyi bekleyen bir  sergi var. Sanatçı CANAN, serginin adı Kaf Dağı’nın Ardında, mekan Arter İstanbul, giriş ücretsiz. 24 Aralık’a kadar devam edecek sergiyi kaçırırsak biraz ayıp olur. gidelim, görelim.

En güzel haberlerden biri ise filmekimi’nin yaklaşması. Detaylar için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı sürekli güncellemeye devam edebilirsiniz. Sinefiller bu yılki programa bayılacak.