Güncel

MTV Video Müzik Ödülleri’nde Beyonce Britney ve Rihanna Etkisi

Dün gece gerçekleşen MTV Video Müzik Ödülleri yine sansasyoneldi. Söz konusu Britney Spears, Beyonce ve Rihanna olunca aksini beklemiyorduk.

Britney Spears’in Dönüşü Muhteşem Oldu!

Ödül töreninde müzikseverlerin ağzını açık bırakan performanslardan biri Britney’e ait. Britney Spears problemli dönemlerini magazin dergilerinin tozlu sayfalarına tamamen gömdü. Son klipleriyle bunun sinyallerini vermişti. Geçtiğimiz hafta katıldığı “Carpool Karaoke” programıyla da çok konuşuldu. Kısacası kendisi bu ara gündemden düşmüyor. G-Eazy ile yaptığı düet ve ikilinin sahnedeki performansı da unutulacak gibi değil. Hatırlayalım; Britney en son 2000’li yıllarda bu kadar iyi dans ediyordu. Tam tamına 16 yıl öncesinden bahsediyoruz!

Make Me... / Me, Myself & I ft. G-Eazy (Live from the 2016 MTV VMAs)

Beyonce çuval çuval ödül topladı!

“Yılın Klibi”, “En İyi Kadın Sanatçı Klibi”, “En İyi Pop Klibi”, “Çığır Açan Uzun Klip”, “En İyi Koreografi” ödüllerini topladığı yetmezmiş gibi bir de “Formation” klibi “En İyi Yönetmen” “En İyi Görüntü Yönetmeni” ve “En İyi Kurgu” ödüllerine layık görüldü. Bir Beyonce kolay yetişmiyor!

 

2016 MTV Video Music Awards - Show

Rihanna 💔 Drake

riri drake

 

Rihanna ve Drake’in bir türlü kanıtlanamayan ilişkileri yine kanımızı kaynattı. Michael Jackson Vanguard Video Ödülü’ne layık görülen Rihanna, ödülünü Drake’in elinden aldı. Drake ödülü verirken de “22 yaşından beri sevdiğim kadın” diyerek RiRi’yi onure etti. Ardından da bir öpücüğü hak ettiğini düşünmüş olacak ki hamlesini yaptı. Fakat Şah-Mat! Çünkü Rihanna geri adım atarak ona sadece sarıldı!

Taylor Swift Nerelerde?

Gözlerini deviren Rihanna’ya bu olay gerçekten sürpriz mi oldu yoksa her zamanki gibi bunların hepsi kurgu mu bilmiyoruz. Ama bildiğimiz bir şey var, o da Amerikan müzik endüstrisinin Taylor Swift’i piyasadan tamamen silmek istediği. Geçtiğimiz yıl pek çok ödül için adaylığı açıklanan Taylor Swift’in adı bu yıl neredeyse hiç geçmedi. Gerçek şu ki Calvin Harris ve Kanye West ile yaşadığı polemikler onu bitirdi.