MÜZİK

Britney Spears’ın “Aşırı” Seksi Klibi!

Britney Spears dertlerinden arınıp eski enerjik hallerine döndüğünden beri hayranları ve basın tarafından oldukça yüceltiliyor. Özellikle Billboard Müzik Ödülleri’ndeki  canlı performansı basın tarafından ayakta alkışlandı. Bütün popüler şarkılarından oluşan potpuri, dansları ve sahne şovuyla gerçekten de izlenmeye değerdi.

Britney sevgisinin bu kadar yükseldiği bir dönemde yeni albümünün ilk klibi Make Me kafaları karıştırdı. Öncelikle buyrun izleyelim.

Britney Spears - Make Me... ft. G-Eazy (Official Video)

Peki biz de izledik şimdi?

Britney ve arkadaşları iyi vakit geçirmek için birkaç genç erkeği mekanlarına davet ediyorlar. Sonra bunun bir oyuncu seçmesi olduğu anlaşılıyor.

11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şu sahneyi görünce oyuncuların klip için seçildiğini düşünmekle biraz naif düşündüğümüzü anlıyoruz. Britney’in tayfası da bu görüntüleri tezahüratlar eşliğinde izliyorlar. Bu kısım işleri biraz karıştırıyor tabi

333

 

 

 

 

 

 

 

 

Hikayenin bu kadar bölük pörçük olmasının sebebi enteresan. Klibin David LaChapelle tarafından çekilen asıl versiyonunun “fazla seksi” bulunarak yayınlanmaktan vazgeçilmiş. Madem para harcadık daha az seksi kısımları birleştirip ortaya karışık bir klip yapalım demişler.

Ama açıkçası klipteki ürün yerleştirme sahneleri o kadar fazla ki, araba, ruj, spor salonu reklamı derken klip bitiyor. Herhalde hikayeyi anlamak için ekip tarafından aşırı bulunan orijinal versiyonu izlemek gerek.

britney_mademe

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu da yazının başında bahsettiğimiz canlı performans:

Britney Spears - Megamix (Live from the 2016 Billboard Music Awards)