Güncel

Justin Timberlake’in tostu mu yoksa Britney Spears’in şemsiyesi mi daha pahalı?

Ünlülere olan hayranlık bazen sınır tanımıyor ve odaya poster asmanın bir adım ötesine geçiyor. Bunun en büyük örneklerinden birini geçtiğimiz günlerde yaşadık.

Justin Timberlake’in ısırılmış tostu, 19 yıllık N SYNC hayranı tarafından 3000 dolara satın alındı. Evet, yanlış duymadın! Isırılmış bir tost için tam tamına 3.000 dolar ödendi!

Buna benzer örneklere müzik piyasasında çok rastlıyoruz. Bazen bizim için hiçbir şey ifade etmeyen ayrıntılar, müzayedelerde kapış kapış satılıyor.

Britney Spears’in magazincilere şemsiye ile saldırmaya çalıştığını hiç birimiz unutamayız. Ünlü sanatçının saçlarını kazıttığı, rehabilitasyona başladığı asi dönemlerde yaşadığı bu kriz hafızalarımızdan silinmiyor. İşte o saldırıda kullandığı şemsiyesi müzayedede satışa sunuldu. Gizemli bir kişi eBay üzerinden o şemsiyeyi satışa sundu. Şemsiye 25.000 dolara satıldı.

Peki Scarlett Johansson’ın kullanılmış peçetesinin 2.000 dolara satıldığını biliyor muydun? Bir hayranı “Ben senin burnuna kurban olurum” demiş olmalı ki Scarlett’in kullanılmış peçetesini eBay’den 2.000 dolara satın almış.

2002 yılında Obie Trice, Eminem’in ona hediye ettiği koltuğu eBay’de 2.000 dolara satışa çıkarmıştı. Fakat bu olay bazı yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiği için Obie satışı geri çekmişti. Çünkü insanlar Obie’nin Eminem’le bir tartışma yaşadığını ve ona sinirlendiği için koltuğu sattığını düşünmüştü.

obie

Son olarak bu müzayedelerin en ilgincine bir göz atalım, Beatles hayranı bir dişçi tarafından John Lennon’ın dişi tam tamına 30.000 dolara satıldı.