YAŞAM

Yeni Mekan Alarmı: Nefes Sahne | Nefes Orman

Bazen güneşin altında bazense yıldızların ışığında unutulmaz anılar biriktirmek için yeni adresimiz belli: Nefes Sahne.

15 dönümlük alan üzerine kurulmuş olan Nefes Orman; Bazaar, Atölye, Parkur, Koru, Kulüp, Hane ve Trekking gibi birçok konsepte sahip. Bu yaza damgasını vuracak alanı ise hiç kuşkusuz Nefes Sahne. Anadolu yakasının doğayla iç içe olan yepyeni sosyal merkezine daha yakından bakalım…

Nefes Orman’da Neler Yapılabilir?

Çok amaçlı bir tesis olarak inşa edilen Nefes Orman’da sahne bölümüne geçmeden önce birçok imkândan yararlanabilirsiniz. İşte Nefes Orman’ın birbirinden renkli merkezlerinden birkaçı:

Nefes Bazaar

Konserden önce alışveriş yapmak mı? Nefes Bazaar tam olarak bunun için var. Nefes Bazaar’da doğanın içerisine gizlenmiş üç binayı ziyaret edebilirsiniz. Restoran ve kafe bölümü, etkinlik alanı, elektrikli araç şarj istasyonu ve daha birçok imkân Bazaar bölümünde sizleri bekliyor.

Nefes Atölye

7’den 70’e herkese hitap eden Nefes Atölye’de, yoga eğitimlerinden kanoya kadar uzanan pek çok eğitime katılabilir, doğanın mucizelerine ortak olarak ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Nefes Koru

Biraz vücudunuzu esnetmek ve zihninizi dinginleştirmek isterseniz Nefes Koru tam da size göre. 32 dönümlük geniş alanıyla sosyal hayatı doğaya taşıyan Nefes Koru, botanik bahçeden oturma alanlarına, seyir terasından yürüyüş parkurlarına kadar birçok imkânı kapsıyor.

Nefes Sahne’nin Dinamikleri

Çok amaçlı gösteri merkezi kimliğiyle açılan Nefes Sahne, 6000 kişilik seyirci kapasitesine sahip. 11 Haziran’da Sıla konseriyle kapılarını izleyicilere açacak olan Nefes Sahne’nin ikinci konuğu ise Cem Adrian. Ardından yerli sahnenin en popüler isimlerinden Sefo, Nefes Sahne’ye konuk olacak.

Sadece konserlere değil tiyatro, dans gibi sahne sanatlarına da ev sahipliği yapan mekanı ilk keşfedenlerden biri olmak için biletinizi şimdiden alın, geriye sadece doğanın içinde sanatın tadını çıkarmak kalsın!

Şimdiden iyi eğlenceler…

Nefes Sahne Konserleri