YAŞAM

Antalya’da Kültür Sanat Etkinlikleri

Onlarca mekan, yüzlerce farklı etkinlik!

Antalya, kültür-sanat tutkunlarına farklı alternatifler sunan çok renkli bir şehir! Konserlerden tiyatro oyunlarına, festivallerden dans gösterilerine, spor etkinliklerinden çocuk oyunlarına uzanan geniş yelpazede etkinlik seçkisi mevcut. Üstelik bu etkinliklerin gerçekleştiği mekanların sayısı da oldukça fazla.

Siz de Antalya’da yaşıyor veya oraya yapacağınız seyahati etkinliklerle taçlandırmak istiyorsanız, aşağıdaki mekanların programlarını sık sık incelemeyi unutmayın.

Hatırlatalım; seçtiğiniz etkinliğe bilet almak için Perakende Satış Noktalarımıza gitmenize gerek yok. Çünkü online alışveriş için tek tık yeterli!

Antalya Açıkhava

Konyaaltı Sahil Şeridi’nde yer alan Antalya Açıkhava kültürel etkinlikler için bir cennet. Sahil Antalya Yaşam Parkı içindeki mekanda her zaman kendinize uygun bir etkinlik bulabilirsiniz.

Holly Stone Performance Hall

Eğer tercihinizi samimi bir konserden yana kullanacaksanız Holly Stone Performance Hall tam size göre!

Aspendos Antik Tiyatro

Anadolu Ateşi’nin büyüleyici gösterilerine derinlik katan Antik Aspendos Tiyatrosu’nu mutlaka radarınıza eklemelisiniz. Roma Dönemi’nden günümüze en iyi korunagelmiş antik tiyatrolardan biri olarak çok fazla ziyaretçi çeken Antik Aspendos Tiyatrosu mimari özellikleriyle de benzersiz bir mekan.

Türkan Şoray Kültür Merkezi

Tiyatro oyunu, stand-up gösterisi veya müzikal… Tercihiniz hangisi olursa olsun rotanızda Türkan Şoray Kültür Merkezi mutlaka yer almalı.

Hayal Kahvesi Antalya

Farklı şehirlerde yer alan tüm Hayal Kahveleri gibi Antalya Hayal Kahvesi de Türkçe müziğe yön veriyor. Hem büyük isimleri ağırlıyor hem de yeni müzisyenleri keşfetmemize olanak sağlıyor.

Riff Antalya

Popüler isimleri ağırlayan Riff Antalya sahnesi, Antalya’daki akşamlarınıza müzik katmak isteyenler için çok iyi bir alternatif.

Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi

3500 kişilik kapasitesiyle Antalya’nın da büyük kongre merkezlerinden biri olarak konumlanan mekan şimdiye kadar yerli yabancı pek çok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bundan sonraki etkinlikler de siz de yerinizi alın.

Antalya Shaker Pub Performance Hall

Antalya Shaker Pub Performance Hall müzik tutkunlarının uğrak noktalarından biri. Yerli sahnenin en sevilen isimleri dinlemek istiyorsanız, Shaker Pub’ı listenize eklemelisiniz.

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi

Çocukların eğlenirken kaliteli vakit geçirmesini ve aynı zamanda yeni deneyimler kazanmasını pek çok tiyatro oyununu ve müzikli gösterileri burada bulabilirsiniz.

Alanya Kültür Merkezi

Yolu Alanya’ya düşenlerin mutlaka göz atması gereken bir mekan. Konserler, tiyatro oyunları ve çocuklar için fark etkinlik alternatifleri sunuyor.

Atatürk Kültür Merkezi – Aspendos Salonu

Antalya’nın sembol mekanlarından biri olan bu mekanda sezonun en iddialı tiyatro oyunlarını izleyebilirsiniz.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu

Tiyatro oyunlarından konserlere uzanan etkinlik seçkisiyle Antalya’daki sanatseverler için öne çıkan mekanlardan bir diğer ise Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu.

Sponge Pub Lara

Sponge Pub Lara, Antalya’da gece hayatının önemli duraklarından biri olmaya aday! Mekanı yakından takip etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Ayrıca Biletix Hesabı oluştururken yaşadığınız şehri bizimle paylaşırsanız, Antalya’daki etkinliklerden sizi haberdar edebiliriz.

Çok daha fazlası için web sitemizi ziyaret edebilir, aşağıda gördüğünüz alandan şehrinizi seçerek tüm etkinlikleri listeleyebilirsiniz.