YAŞAM

Adrenalin Tutkunları İçin Etkinlik Önerileri

Limitleri zorlamaya hazır mısınız?

Monoton giden hayatı renklendirme isteği herkesin kapısını ara ara çalar. Evet, biz ona adrenalin tutkusu diyoruz. Heyecanın, cesaretin, korkunun ve mutluluğun aynı masada oturduğu belki de tek an.

İşte adrenalini doruklarda hissedeceğiniz 3 etkinlik önerisi.

Extreme-G: Yamaç Paraşütü (Paragliding)

Gökyüzünde herkese yer var.

İniş için ilk rotamız Muğla, Fethiye. Hayko Cepkin’le adından söz ettiren Extreme-G (a.k.a. Karakanatlar) havacılık ve ekstrem spor dallarında uzman eğitmenlerle adrenalin tutkusunu paylaşmaya devam ediyor. Uçuş ve atlayış tecrübelerini misafirleri için unutulmaz anılara dönüştüren Extreme-G ekibi, havacılık disiplininin getirdiği özel metotlara ve tekniklere sahip. Havacılığın çeşitli dallarından sporcuları ve ünlü isimleri ağırlayan Karakanatlar tüm bu deneyimleri Ölüdeniz manzarasıyla ölümsüzleştiriyor.

Extreme-G’nin en heyecan verici aktivitesi ise THK tarafından verilen FAI T2 Ticari Tandem pilot lisansına sahip pilotlarla ikili yamaç paraşütü deneyimi. Yeşil ve mavinin birleştiği noktaları keşfetmenizi sağlayan tandem yamaç paraşütü uçuşu için lokasyon Ölüdeniz, Babadağ. İkili yamaç paraşütünde uzman misafirler içinse speed tandem uçuşu da bulunuyor. Hava koşulları, izinler ve heyecan. Hepsi tamamsa uçuşa hazırsınız.

Deneyimden önce heyecanınızı arttırmak isterseniz adres Hayko Cepkin’in Youtube kanalı. Ünlü isimlerin konuk alındığı uçuşlara göz atarak eğlenceyi erkenden başlatabilirsiniz.

Bu heyecana ortak olmak istiyorsanız biletlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Extreme-G 3. Sezon test çekimi 1 (Noel Papa)

Adrenalinin en soğuk hali: Buz Pateni

Uçmak ya da atlamak. Bu kadar heyecan bana fazla diyorsanız tam da size göre bir önerimiz var. Sadece biraz soğuk. Buz pistinde buluşmaya ne dersiniz? Kayarken rüzgarı hissetmek, keskin patenlerin üzerinde buza aldırış etmeden süzülmek. E bir de ya düşersem korkusu…

İstanbul’da farklı lokasyonlarda bulunan buz pistlerini aşağıda listeliyoruz. Şimdiden iyi eğlenceler…

Buz pateni hakkında daha fazlasını öğrenmek için tıklayın.

Tofaş 2022-2023: Yarıyıl Sezon Kartı

Adrenali hissetmek için bazen izlemek yeter.

Bursa’da kurulan profesyonel basketbol kulübü Tofaş, 2022-2023 sezonu yarıyıl kombinelerini satışa çıkardı. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ve Türkiye liginde mücadele eden Tofaş, ‘’Birlikte Zaferlere’’ sloganıyla heyecanı doruklara çıkarmaya hazırlanıyor. Yarıyıl kombineleriyle basketbol tutkunlarını sahaya davet eden Mavi Yeşilliler yeni yıl hediyelerini de duyurdu: 7-8 Ocak Frutti Extra Bursaspor karşılaşması ve 10 Ocak AEK B.C. karşılaşması.

Dijital kombine olarak satışa çıkarılan biletler, sporseverleri Bursa’nın Nilüfer ilçesine davet ediyor. 6800 kişi kapasiteli Tofaş Spor Salonu, yeni sezonda Tofaş Spor Kulübü’nün karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak. #WeStayTogether mottosuyla yola çıkan Tofaş S.K.’ne sahada eşlik edebilirsiniz. Nefesler tutulduysa ilk atışa hazırsınız!