Spor

Motobike Istanbul 2022

Motobike Istanbul, 2 yıllık bir aranın ardından 21 Nisan’da başlıyor.

“Dört teker bedeni, iki teker ruhu taşır.” diyenler, İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya gelmeye hazır mısınız?

“1 N 2 3 4 5 6”

Motosiklet bir kültür, gencinden yaşlısına bir tutku. Ülkemizde motosiklet tutkusu ise bir başka seviyede. Bir çoğumuz dedelerimizi, babalarımızı Peugeot 103’lerin üzerinde görerek büyüdük. Geçmişe dönecek olursak; Çekoslovakya’nın halis muhlis Jawa’larını da unutmamak gerek. Biraz istatistiki yaklaşacak olursak ise Türkiye’deki motosiklet sektörü büyüklüğü Avrupa’da 5. sırada.
Günümüze dönelim; Türkiye’deki motosiklet tutkunları için oldukça fazla seçenek var. Seçenekler, gün geçtikçe artıyor; Kawasaki’nin Ninja’ları, Chopperlar, nakedlar, sport touringler derken sektördeki değişimleri ve gelişmeleri takip etmek eskilere nazaran biraz zor.
202x’lerin motosiklet dinamikleri, trendleri, gelişmeleri kısacası sektördeki en son gelişmeler Motobike Academy kapsamında düzenlenecek Motobike Istanbul 2022’de sizi bekliyor olacak.

“Giy Montunu, Tak Kaskını, Çevir Kontağı ve Çık Yola.”

Motosiklet tutkunları çok iyi bilirler ki; kontak çevrildiği anda yeni bir hayat başlar. Ancak kontağın çevrilmesinden önceki güvenlik önlemleri; hayata bağlar. Motobike Istanbul 2022’de A’dan Z’ye ihtiyacınız olan tüm motosiklet aksesuarları sergileniyor. Hem ulusal hem de uluslararası markaların katılımı ile gerçekleşecek Motobike Istanbul’da ihtiyacınıza ve bütçenize uygun tüm motosiklet aksesuarlarını inceleyebilir, deneyebilir ve satın alabilirsiniz.

Motobike Istanbul 2022’de Neler Var?

Motobike İstanbul’suz geçen bir iki yıl. Acısı tabi ki çıkarılacak! 4 gün sürecek fuarda sizleri tam anlamı ile bir şölen bekliyor. Motosiklet şovları ise şölenin görsel kısmını oluşturuyor. Ayrıca DJ şovları ve ödüllü yarışmalar da heyecana heyecan katanlar arasında.
Motobike Istanbul 2022, sadece motosiklet ve motosiklet ürünlerine ev sahipliği yapmıyor, bisikletler de bu fuarda bizi bekleyenler arasında. Ünlü motosikletçiler ve bisikletçilerin de katılacağı fuarda birçok söyleşi ve panel de düzenlenecek.

İki teker ile kilometreleri devirmiş gezginlerden rota önerileri de Motobike Istanbul’da karşılaşacaklarınız içerisinde bulunuyor.
Motosiklet dünyasına yeni mi giriş yaptınız? Motobike Istanbul’da tam da sizin için harika bir etkinlik var! Hem pratik hem teorik eğitimler ile beslenen güvenlik seminerleri; motosiklet dünyasına yeni adım atanlar için tasarlandı.
Sürpriz konuklar, kampanyalar, indirimler; Motobike Istanbul ile 2022’nin motosiklet ve bisiklet dünyasını tanımaya hazır mısınız?

Motobike Istanbul 2022 | 21 – 24 Nisan 2022