Sanat

Müzikli oyun, oyunlu müzik: Biraderler Cabaret

"İnsanları birbirine bağlayabilecek güzellikleri bir araya getirdik, saçlarımızı taradık, losyonlarımızı sürüp, ayakkabılarımızı parlattık ve artık gösteriye hazırız."

Tiyatro oyunu, müzikal, konser, gece kulübü ve sohbet! Hepsini bir arada, tek biletle tek mekanda deneyimlemek nasıl olurdu? Kulağa eğlenceli geliyor değil mi? Biraderler Cabaret, tam da bu amaçla bir araya gelmiş. İzleyenlere her şeyden biraz sunuyor ve gecenin sonunda seyircilerin akıllarında eğlenceli bir hikaye bırakıyor.

Arda Aydın, Mert Yavuzcan ve Anıl Altınöz, yetenekli bir orkestra eşliğinde popüler şarkıları seslendiriyorlar. Kabarenin olmazsa olmazları, eğlenceli kostümler, şakalar ve sohbetler de gösterinin bir parçası tabii. 21 şarkılık repertuvarlarında bambaşka türlerde şarkılar dinleyeceksiniz. Duft Punk’tan Michael Jackson oradan da Türkçe Pop klasiklerine uzanan geniş bir yelpaze düşünün. Aslında dinleyeceğiniz her şarkıyı ezbere biliyorsunuz, eşlik etmeniz ve moda girmeniz kolay olacak. :)

Gösterinin gidişatı ile ilgili daha fazla bilgi vermeyelim de işin sürprizi kaçmasın. Siz en iyisi Birader’leri sahnede izleyin.

Kendileri 23 Ekim’de ininal Espor Arena 42Maslak’ta sahnede olacaklar. [Biletler satışta]

Gitmeden önce bu şarkıları bir kez daha dinlemek isteyebilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler!

Daft Punk - Get Lucky (Official Audio) ft. Pharrell Williams, Nile Rodgers


Michael Jackson - Smooth Criminal (Official Video)


Ajda Pekkan - AJDA - Palavra Palavra (1975)