MÜZİK

Yeni nesil Türkçe rap müziğin parlayan isimleri aynı sahnede: Lvbel C5 & Cakal

Sokakların ritmini ve şehirlerin nabzını tutan iki genç yetenek... Lvbel C5 ve Cakal sahnede bir araya geliyor!

Sokakların ritmini ve şehirlerin nabzını tutan iki genç yetenek, hayranlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak için güçlerini birleştiriyor.

Şimdi, bu eşsiz performansın enerjisini hissetmek için geriye yaslanın ve Türkçe rap müziğin geleceğine tanıklık edin!

Lvbel C5 & Çakal ile rap müziğin dönüm noktaları

Cartel ile başlayan, Sagopa Kajmer, Ceza ve Dr. Fuchs ile devam eden Türkçe rap dalgası, yıllar içinde birçok usta isim yetiştirdi.

Toplumun sosyolojik yapısını şarkı sözlerine taşıyan müzisyenler, bu protest müzik türünü, listelerin zirvesine taşıdı. 2020’li yıllarla birlikte tahtını rock gruplarından geri alan rap müzik, bu kez yepyeni bir kimlikle karşımıza çıktı.

İşte yeni nesil rap olarak adlandırılan bu akım, protest mizacını geride bırakarak bir eğlence aracına dönüştü. Öyle ki rap müziğin geçirdiği bu evrim, listeleri adeta alt üst etti. Bir anda gece kulüplerini, radyoları, sosyal medyayı, kafeleri kısacası tüm ülkeyi etkisi altına alan rap müzik, en çok dinlenen müzik tarzı oldu.

Yeni nesil rap müziğin zirveye tırmanmasına yardımcı olan iki önemli isim ise Lvbel C5 ve Cakal!

Lvbel C5 kimdir?

Hayatım böyle on numara!

Gerçek ismi Süleyman Burak Bodur olan Lvbel C5; Atm, Zor, Aynen Öyle ve ralli isimli parçalarıyla Türkçe rap müziğe damgasını vurdu.

2001 doğumlu olan genç rapçi, kısa sürede milyonlarca dinlenmeye ulaşarak ülkenin en sevilen rapçileri arasına girdi. 10 NUMARA, GELMEZSEN GELME ve GAZ PEDAL ise sanatçının milyonlara ulaşan parçaları arasında yer alıyor.

LVBEL C5 - AYNEN ÖYLE

Cakal kimdir?

Selam bebek, Cakal ben, hola!

Cakal sahne ismiyle tanınan Emirhan Çakal, rap müziğe 2020 yılında adım attı. 2001 yılında, Bursa’da dünyaya gelen Cakal, 2021 tarihli Lütfen isimli parçasıyla müzik listelerini domine etti.

Mahvettim, İmdat, Mingoflalar ve Diyardan Diyara ise sanatçının milyonlarca dinlenmeye ulaşan şarkılarından sadece bazıları. Her parçasıyla gündem olan ve tüm radyoları ele geçiren Cakal, eğlenceli karakteriyle de hayranlarının kalbini çalıyor.

Etkileyici sahne performansları ise en az şarkıları kadar konuşuluyor.

Cakal - Mahvettim (Official Music Video)

Lvbel C5 & Cakal ile rap rüzgârları

Sıkı bir rap müzik dinleyicisi iseniz bu konser kesinlikle kaçmaz!

Yeni nesil rap müziğin yıldız isimleri Lvbel C5 ve Cakal, 28 Temmuz Pazar akşamı, Maximum Uniq Açıkhava sahnesinde olacak.

İkilinin en sevilen şarkılarına eşlik etmek için rap müzik şölenine davetlisiniz.Unutulmaz sahne şovları, milyonların kalbini çalan şarkılar ve yazın keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz açıkhava sahnesi.

Bu unutulmaz konser serisinde Lvbel C5 ve Cakal’a eşlik etmek için biletlerinizi almayı unutmayın.

Emin misin bebek? emin misin? Tamam eminsen bebek benimlesin!