MÜZİK

Yazın Geldiğini Kanıtlayan 10 Biletix Alameti!

Yazın geldiğini 25637485 derece havalardan ve bunaltıcı sıcaktan gayet iyi fark ediyoruz elbette! Ama bu işin bir de Biletix boyutu var! Yaz festivalleri, yaz konserleri, yeni klipler, yeni albümler… İşte sıcak havaların geldiğinin 10 kanıtı:

1-      Serdar Ortaç’tan yeni albüm ve konser haberi!

Serdar Ortaç’ın albümü çıktı mu?
Dinlemeyen kaldı mu?
Konserler dolup taştı mu?
Emdi ortalık yıkılur!

2-      Hande Yener’den “Mükemmel” albüm ve konser!

Hande Yener yaz-kış demez çalışır, üretir. En çok eleştiriyi de hep o alır. Yine aynı şey oldu ve Hande Yener’in, “Mükemmel” adını taşıyan yeni albümü çok konuşuldu! İlk konser haberi de Bursa’dan geldi.

Hande Yener - Alt Dudak ( Official Video )

3-      Avea ile Yıldızlar Açıkhava Sahnesi’nde!

Harbiye Açıkhava konserleri her yazın ritüelidir! Konserlerin tarihleri belli olduğuna göre yaz gelmiş demektir!

4-      Beko Basketbol Ligi’ndeki Final Maçları

Her güzel şeyin bir sonu vardır. Beko Basketbol Ligi’nin final maçları oynandığında ne diyoruz? “Yaz geldiiii!”

5-      Festival sayılarında gözle görülür artış!

Biletix.com’a girer girmez gözümüze en az 5 tane festival kestiriyorsak ve hepsine gitmek istiyorsak anlamalıyız ki; “Mevsimlerden yaz, bana bu klimalar az!”

Festival Guide

6-      Harbiye Açıkhava Yaz Konserleri

Bu yıl Serdar Ortaç, Gülşen ve Yalın Harbiye’de verecekleri konser ile sokak çocuklarına destek olacakmış. Bu haberden güzel yaz dondurması mı olur?

7-      Suma Beach’in Festival mekanına dönüşmesi!

Suma Beach, İstanbul’un kasvetinden kurtulmak için kendimizi yollara vurduğumuz, tatil krizimizi dindirdiğimiz yegâne mekanlardan biri. Deniz, kum ve güneş açlığımız tavan yapmışken Suma Beach’teki Minipax Festival imdadımıza yetişiyor.

minipax

8-      Kartepe’de Yoga Festivali

Kışın kayak yaptığımız bembeyaz Kartepe, güneşin getirdiği mutluluğa Yoga Festivali’yle teslim oluyor. İşte o derece yaz geldi!

9-      Avicii’den dans damarımızı kabartan yeni video klip!

5-7 Ağustos’ta gerçekleşecek Isle of Dreams Festivali’nde canlı sahne performansını izleyeceğimiz Avicii, yeni klibiyle dans etmekten yorulacağımızın sinyallerini veriyor. Lay me Down klibi yazın habercisi değil de nedir?

Avicii - Lay Me Down

10-   Metallica konserine bir ay kalması!

Aylardır heyecanla beklediğimiz Metallica konserinin geri sayımına 3 haneli sayılardan başlamıştık. İşte geldik son 33 güne! Temmuz ortasında dinleyeceğimiz Metallica konserine bir ay kalması demek, yazın kavurucu sıcağının tam da içindeyiz demek!

Kapalı mekanlara veda edip kendimizi festivallerden festivallere attığımız şu günlerde sen sen ol enerjini yükseltecek konserlerden kendini mahrum etme!