MÜZİK

Ünlü Olmak İçin Sizin Onları Keşfetmenizi Bekleyen İsimler

Bibi Bourelly

Bibi’nin vokali sanki Rihanna, Sia, Selena Gomez gibi popüler isimlerin bir karışımı gibi. Ama ortaya hiç de fena bir ses çıkmamış ?

Sally şarkısı da “Let me see your twerk little Sally” sözleriyle oldukça ironik. 21 yaşındaki müzisyeni henüz twerk yapmaya başlamadan keşfedebilirsiniz…

Bibi Bourelly - "Sally" (Official Music Video)

 

Halsey

Kendisi hakkında yazdığımız şu yazının ardından ziyadesiyle meşhur olmuş olacak ki vizyona girmeye hazırlanan The Huntsman: Winter’s War filmine bir şarkı yapmış. Daha da milyonlara ulaşmadan keşfetmek için buyrun videosu:

 

 

Chloe x Halle

Youtube’dan yaptıkları coverlar ile Beyonce’nin büyük beğenisini kazanan bu ikili ilk şarkılarını geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü. Arkalarında Beyonce gibi bir destek olduğuna göre yakında büyük markaların reklamlarında yer almaları an meselesi.

Chloe x Halle - Drop

 

Clare Maguire

İngiltere’de kendine has bir dinleyici kitlesine sahip Clare Maguire bu şarkısıyla şeytanın bacağını kırabilir. İleride İngiltere’nin Lana Del Rey’i karşılaştırılmaları falan yapılmaya başlamadan bir dinleyin.

Clare Maguire - Elizabeth Taylor (Official Video)

 

Kiiara

Lorde’nin sesinin Selena Gomez’de vücut bulmuş hali: Kiiara. Henüz çiçeği burnunda denecek kadar yeni bir müzisyen, bakalım kalıcı olacak mı?

 

Kiiara - Gold (Official Video)