MÜZİK

Günün Şarkısı: The Cure – Lovesong

Aşk, binlerce yıldır sanata ilham veriyor.

Aşk size ne ifade ediyor? Muhtemelen her birinizin aklında farklı kelimeler, farklı senaryolar canlanıyor. Herkeste farklı hisler uyandıran aşk, beyin kimyamızı köklü şekilde etkiliyor. Fakat tanımı hala muallak. Binlerce yıldır sanata ilham vermeye devam etse de hala gizemli.

Mesela bizim için aşk, sanatı ve sanatçıları sizinle buluşturmak. Aslında sanatın her disiplini çoğunlukla aşktan beslendiği için bizim işimizin %80’i aşk!

Malum bugün 14 Şubat ve tüm dünyanın motivasyonu da aşk olacak. Böyle bir güne The Cure’un kült şarkısıyla başlamayalım da ne yapalım?

Sevgililer Günü planlarını son dakikaya bırakmış olanlara da bir kaç önerimiz var:

Bu akşam gidebileceğiniz tüm konserleri, oyunları tek sayfada topladık. Sevdiğinizi kapın, seçin beğenin biletinizi alın. [Biletler Burada]

!f İstanbul’da sevginin bin bir çeşidine şahit olacağınız filmler var. Mesela Aşk Sarkacı, iki sanatçının aşk performansına dahil ediyor bizi. Yıldızlar Asla Ölmez filminde ise 26 yaşındaki Turner ve 55 yaşındaki Oscar ödüllü Gloria Grahame’ın eğlenceli ve tutkulu aşk hikayesine tanık oluyoruz.

Bu akşamki planınız ne olursa olsun hepinizin günü sevgi ve sanatla dolsun!

The Cure - Lovesong