MÜZİK

Soğuk Havalar İçin Sıcak Etkinlikler

Havalar o kadar soğudu ki, açık hava planları bir süreliğine rafa kalktı. Ajandalar salon etkinlikleriyle dolu. Sizin için seçtiğimiz bu etkinlikler, kışın donduran soğuğunu etkisiz hale getirecek.

Sahnede Terleyenler: Fuerza Bruta

Fuerza Bruta Wayra Official Trailer 2015

Fuerza Bruta ekibi sahnede tüm hünerlerini gösterirken sizi de büyüleyecek. Mevsimin sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Gösterilerin biletlerine ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul’un Modern Yüzü

istanbul-modern

Devamlı yeni etkinlikler vadeden İstanbul Modern, hafta sonu için iyi bir alternatif. Mevcut sergilerin yanı sıra, şu aralar sinema konusunda da güzel seçenekler sunuyor. Örneğin “Biz De Varız” sloganıyla, kaçırdığımız veya tekrar izlemek istediğimiz yerli filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. İstanbul Modern’in biletleri burada.

Söyleyin de beraber gülelim!

ist-komedi-fest

Gülmek isteyenlerin buluştuğu İstanbul Komedi Festivali, 15 Kasım’da başladı ve 20 Kasım’a kadar devam edecek. Eddie Izzard, Maz Jobrani gibi isimlerin anlatacağı hikayeleri merak ediyorsanız kaçırmayın. Detaylar ve biletler burada.

Sıcacık bir çay içmez miyiz?

cay_msa

Hava buz gibiyken ısınmak için en iyi yöntem bazen sıcak bir çay olabiliyor. İşin profesyonel tarafını düşünecek olursak Artisan Çay Eğitimi MSA’da mutfak tutkunlarını bekliyor. Çayın zengin dünyasını keşfetmek isteyenler için eğitimin detayları burada.

Bol ödüllü ekibin son oyunu

ivan-foto

Tiyatroadam ekibi geçtiğimiz sezonlarda tiyatroseverlerin gönlünü çalarak bol bol ödül topladı. Son oyunları “İvan İvanoviç Var Mıydı, Yok Muydu?” yine adından söz ettirmeyi başardı. Performans tarihlerine buradan bakabilirsiniz.

İmkansız aşkın müzikal hali

700x900-136

Broadway tarihinin en önemli müzikallerinden biri West Side Story’yi bu sezon İstanbul’da ağırlayacağız. Kendinizi bir anda New York sokaklarında, iki çetenin mücadelesi arasında bulsaydınız ne hissederdiniz? Cevap bu müzikalde, biletler şurada.

Yerli malı Rock’n Roll!

rock-ant

Türkçe rock müzik tarihine nostaljik bir yolculuk yapmak hiç de fena bir fikir değil. Üstelik sahne de çok kalabalık: Doğan Duru, Mert Fırat, Pamela Spence, Serhat Kılıç, Seyyal Taner. Konser İş Sanat Kültür Merkezi’nde, biletler satışta.