MÜZİK

Sevgililer Günü için monotonluktan uzak 6 hediye önerisi!

Sevgililer günü yaklaşıyor.

Bu özel günü tüm içtenliğiyle kucaklayıp anlamlı kılanlardansanız seçenekler de bol. İşte karşınızda işi keyfe dönüştürüp hem kendinizi hem sevgilinizi hediye telaşından kurtaracak ayrıcalıklı hediye seçenekleri…

1- Yorgunluğunuzu atın. Sevgilinizi rahatlatmak için pek çok markanın sunduğu özel masaj-spa paketlerinden alabilirsiniz.

romantik spa

 

2- Kaçamak yapın! Klişelerden sıkıldıysanız sevgilinizle Paris ya da Venedik’e gitmeyin. Eğer vizeniz varsa uçak biletinizi alın Floransa’ya sevgilinizle 1 günlük kaçamak yapın. Bütçeniz kısıtlıysa ona Floransa hayalleri kuran genç bir kadının aşk hikayesini konu alan Sandra Bullock’un “While You Were Sleeping” filmini hediye edin, ama mutlaka bu filmi birlikte izleyin.

while you were sleeping dvd

 

3- Onu müzikle şımartın. Sinatra’dan ‘Legendary Songs of Legendary Stars’ CD’sini sevdiğinize hediye edip, Sinatra’nın efsane sesiyle  kulaklarınızın pasını atabilirsiniz.

sinatra legendary songs cd

 

4- “Kalıplara sığmaz taşarım” derseniz de seçenek bol. Sezen Aksu Ankaralılar’a hüznü, mutluluğu ve aşkı bir arada yaşatırken; İstanbullular da KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek “All You Need is Love” adlı özel partiye gidebilir. İki etkinlik için de biletler satışta!

sezen_aksu_ankara

5- Örgü örün. Son zamanların trendi anne işi örgüler yine moda! Siz de aşkınız hiç eskimesin istiyorsanız kendi ellerinizle dilediğiniz renklerde bir sevgili battaniyesi örerek bu soğuk günlerde aşkınızı sıcak tutabilirsiniz.

örgü çift battaniyesi

6- Çikolatasız Sevgililer Günü olur mu hiç?  Aşk ve mutlulukla özdeşleşmiş çikolatayı ise alışılagelmiş paketlerde satın almak yerine MSA’nın 22-24 Ocak tarihleri arasında düzenlediği Artisan Çikolata Yapımı Workshop’unda öğrenip sevgilinize çikolatanızı kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. Kakao çekirdeğinin işlenebilir çikolata formuna gelebilmesi hakkında detaylı bilgiye ulaşıp renklendirme, lemon curd yapımı, kalıplama, draje, ganaj ve trüf yapımı, roches tekniği ile krokan yapımı gibi becerilere sahip olup evinizin çikolata ustası olabilirsiniz. :)

msa artisan çikolata workshop

Dileyenler bu önerilerimizden birkaçını birleştirip yaratıcılığını ikiye katlayabilir. Bizden söylemesi…

Şimdiden herkese aşk dolu Sevgililer Günü diliyoruz…