MÜZİK

Jessie J Hakkında Bilmediğimiz J’ler

   Jessie J’i 11 Eylül’de Volkswagen Arena‘da izlemek için biletin almadınız. Belki onu yeterince tanımıyorsunuzdur.

 

  • Jessie J ile Adele ile The BRIT School for Performing Arts and Technology okulundan beraber mezun olmuşlar. Ama o zamandan beri kimse bu ikiliyi yan yana görmemiş. Peki ikisinin de aynı yaşta olduğuna inanabiliyor musunuz?

ffff

  • Şarkı sözlerini kendisi yazıyor. Hatta popüler isimlere şarkı verdiği de olmuş. Miley Cyrus’ın dil çıkarmadığı zamanları bildiniz mi? İşte o dönemden bir şarkı Party in The USA’i Jessie J yazmış.
Miley Cyrus - Party In The U.S.A. (Official Video)

 

  • Jessie J deyince gözümüzün önünde simsiyah, düz saçlar, iddialı renkler ve sütun gibi bacaklar geliyor değil mi? Bir aralar bu tarzından sıkılmış ve “Artık bir çizgi film karakteri gibi gözüktüğümün farkındayım. Daha olgun gözükmek için tarzımı değiştireceğim.” demiş. Bu kararda pek kararlı olamamış anlaşılan :)

tarz

 

  • 2013’te bir hayır kurumu yararına yapılan programda saçını tamamen kazıtmış.

 

Jessie-J

 

  • 11 yaşından beri kalbiyle ilgili sağlık sorunları yaşıyor. 2011’de Cardiac arrhythmia (kalp ritminde düzensizlik) teşhisi konmuş. Bu sebeple sağlığına çok dikkat ediyor. Alkol ve sigara kullanmıyor.

 

  • Kendisini dindar bir hristiyan olarak tanımlıyor. Thunder şarkısını Tanrı’ya yazdığını söylemiş. İddialı!

 

Jessie J - Thunder (Official Video)

 

  • Röportajlarına bakarsanız çoğu pop yıldızından daha dürüst ve cesur biri olduğu anlaşılıyor. Aşk hayattında da bir o kadar açık davranıyor. Biseksüel olduğunu daha önce açıkça ifade eden Jessie J, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Luke James ile instagram postları atmaktan çekinmiyor. Çok tatlı değiller mi?

 

jessie-j-and-luke-james