MÜZİK

İstanbul Rooftop Festival 2023

İstanbul'un ikonik eğlencesi Rooftop Festival, Eylül ayında geri dönüyor!

Bu yıl 9. yaşını kutlayan İstanbul Rooftop Festival, konuklarına tek bir biletle gün boyu eğlence deneyimi vadediyor. Yerli ve yabancı birçok sanatçının performans sergilediği festivalde özel workshoplar düzenleniyor. Bu etkinliklere ise İstanbul Rooftop Festival mekanlarının ikonik kokteylleri ve özel lezzetleri eşlik ediyor.

Peki, Rooftop Festival’in 2023’ün takviminde hangi sanatçılar var? İşte festivale dair tüm detaylar!

İstanbul Rooftop Festival 2023: Sanatçılar

İstanbul Rooftop Festival, geçtiğimiz yıl Elder Island, BeeGee, Session Victim, Fakear, Bahadır G, Cihangir Aslan ve Cloud 18 gibi birçok yerli ve yabancıyı ağırlamıştı. İstanbul’da bir sonbahar klasiği olan Rooftop Festival, bu yıl da oldukça görkemli bir listeye sahip. İstanbul Rooftop Festival 2023’ün öne çıkan isimleri ise şu şekilde:

Xinobi, Kalabrese, Oceanvs Orientalis, Palmiyeler, Marcel Vogel, Ali Kuru, Menachem 26, Headwaters

Festivalde performans sergileyecek isimler bunlarla sınırlı değil. İstanbul Rooftop Festival 2023; Ace Brothers, Can Molti, Emre Şenol, Ezgi, Ögem Yılmaz, Zoe Dona ve Neo Craft dahil olmak üzere yaklaşık 40 sanatçıya ev sahipliği yapacak. Dünyaca ünlü DJ’lerin ve performans sanatçılarının şovlarıyla renklenecek olan İstanbul, manzarayla müziğin buluşmasına tanıklık edecek!

İstanbul Rooftop Festival 2023: Teraslar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da şehrin farklı teraslarında müziği sonuna kadar açacak olan İstanbul Rooftop Festival, merakla beklenen lokasyonlarını da duyurdu. İstanbul’un en gözde manzaralarına açılan teraslarda eğlenceye var mısınız?

Rooftop Festival’in listesinde 6 mekan yer alıyor: Swissotel The Bosphorus 16 Roof, Klein Garten, Kastel Teras, W İstanbul Secret Garden, The Roof At The Ritz – Carlton, Los Altos

Geçmişten Günümüze İstanbul Rooftop Festival 

İlk kez 2015 yılında düzenlenmeye başlanan İstanbul Rooftop Festival, bugüne dek yüzlerce sanatçıyı ağırladı. Görkemli DJ setleriyle müzikseverlere benzersiz bir deneyim yaşatan festival, ikonik anlara ev sahipliği yapıyor. 2017’de düzenlenen Rooftop Festival ise özel konseptiyle hala akıllarda.

Burn Istanbul Rooftop Festival 2017 | Official Aftermovie

İstanbul Rooftop Festival serüveninin unutulmayan yıllarından biri ise 2019. Özel konseptleri ve ışık şovlarıyla Rooftop Festival tarihine geçen 2019 organizayonu, bugün hâlâ müzikseverlerin dilinde. 

ISTANBUL ROOFTOP FESTIVAL 2019

İstanbul Rooftop Festival’ine nasıl katılabilirim? 

İstanbul Rooftop Festival macerasının en sevilen özelliği hiç kuşkusuz tek bilet politikası. Festival için alacağınız tek bir biletle tüm terasları ziyaret edebilir ve İstanbul manzarasını birçok farklı lokasyondan izleyebilirsiniz. Farklı müzikler, farklı insanlar ve her mekana ait imza kokteyller ise konukları bekleyen sürprizler arasında.

Kısacası İstanbul Rooftop Festival; yeni maceraların, yeni hikayelerin ve iyi müziğin peşinde olanların eğlencesi. Bir sonbahar klasiği olan İstanbul Rooftop Festival, 9 Eylül Cumartesi günü İstanbul’un en güzel teraslarında müzik tutkunlarını karşılayacak.

Bu sonbaharda müziğin, lezzetli yemeklerin ve benzersiz kokteyllerin tadını siz çıkarın. Tek bir biletle tüm terasları ziyaret etmek mi? Bu heyecana ortak olmak için elinizi çabuk tutun. Şehir sizi çağırıyor!