MÜZİK

İstanbul gece hayatına yeni bir soluk – Red Bull Istanbul Unlocked

Festival ve kulüp eğlencelerini bir arada deneyimlemek mi? Karşınızda Red Bull Istanbul Unlocked.

Amsterdam, Manchester, Paris, İstanbul… Gece hayatına yön veren bir organizasyon…

Global etkinlik serisi olan Red Bull Unlocked, İstanbul gece hayatını bir araya getirmek için hazırlanıyor. Şimdiye kadar 20’den fazla şehirde gerçekleştirilmiş olan müzik etkinliği ile Temmuz ayına coşkulu bir giriş yapmaya hazır mısın?

Şehir kültürü, dinamik eğlence hayatı ve ikonik mekanlar… Bu benzersiz etkinlikte hepsini tek bir mekanın atmosferinde deneyimlemek mümkün. Dj & canlı performanslar ve özel gösterilerin yanında dövme stüdyoları, grafiti alanı ve lezzet durakları da müzikseverleri karşılayacak.

Tek çatı altında 11 mekan ve 60’dan fazla sanatçı: Red Bull Istanbul Unlocked

Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası’nda gerçekleşecek etkinlik, İstanbul’un dinamik gece hayatını bambaşka bir boyuta taşımaya hazır!

1-2 Temmuz’da Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası’nda; şehrin 11 popüler mekanı ve 60’dan fazla sanatçının özel performanslarına aynı anda şahit olacaksınız.

Kimler yok ki?

HOSH, The Pirouettes, Alex Macris, Analog Context, Avangart Tabldot, Bedük, Beegee B2B Volkan Gündüz, Doruk, Ege Çubukçu, Orkun Bozdemir, Semih Akay, Solak ve çok daha fazlası…

Hangi mekanlar bir arada?

Gidip de eğlenceye doyamadığımız Klein, Sumahan, Kastel, Wu Bomonti, Kulp, Beyond, Joker No:19, 360 İstanbul, Fırın gibi mekanların yanı sıra Red Bull Hub da etkinliğin buluşma noktalarından biri.

İstanbul gece hayatını bambaşka bir objektiften deneyimlemek isteyenler biletleri kaçırmasın!