MÜZİK

Günün Şarkısı: Oasis – Wonderwall

Kendinize bir güzellik yapın ve bu şarkıyı dinlerken müziğin sesini açın.

Yıllandıkça güzelleşen şarkılar var. Wonderwall da onlardan biri. Dinledikçe güzelleşiyor, asla eskimiyor. Rock’n Roll’un en agresif gruplarından Oasis’i Oasis yapan bu şarkıyı ne zaman, nerede dinlesek hemen müziğin sesini açma ihtiyacı duyuruyoruz. İnsanı ister istemez yükseltiyor.

Bir türlü ısınmayan havalara rağmen enerjisi yüksek bir şarkı ile güne başlamak için hadi hemen play tuşuna basın. Oasis’ten geriye iki kavgalı kardeş kaldı. Yıllar boyunca keşke tekrar birleşseler ve yepyeni şarkılar yapsalar dedik.

Geçtiğimiz yıl işler değişti. Hem Noel hem de Liam Gallagher kendi şahane albümlerini yayınladılar. Liam’ın son albümü gerçekten bizi eski Oasis günlerine götürüyor. Temposu yüksek, gitarı bol mis gibi bir albüm. Kendisini 14 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta dinleyeceğimiz için çok şanslıyız. Böyle isimlerin konserlerini kaçırmamak gerek. Rock müzik tarihine imzasını atmış olan Liam’ı sahnede izleme fırsatını kolay kolay yakalayamayız. 16 Nisan’da satışa çıkacak biletleri kaçırmayın. Kaçıranlar üzülecek bizden söylemesi. [Biletleri Gör]

Oasis - Wonderwall (Official Video)