MÜZİK

Louis Tomlinson İstanbul Konserine Geri Sayım Başladı!

En sevilen Louis Tomlinson şarkılarını hep bir ağızdan söylemek için sabırsızlanıyoruz!

The X Factor ve One Direction’dan tanıdığımız Louis Tomlinson, 2022 Dünya Turnesi kapsamında Küçükçiftlik Park’a geliyor! Göz yaşımız pıt.

2020 yılında çıkardığı Walls albümü ile müzik piyasalarını alt üst eden Louis Tomlinson, deyim yerindeyse “80 Günde Devri Alem” yapıyor. 30 Haziran’da Küçükçiftlik Park’a çıkacak olan sanatçının İstanbul’dan önceki durağı Mexico City konseri şimdiden kapalı gişe!

Louis Tomlinson ve En Sevilen Şarkıları

Bebe Rexha ile beraber ikinci solosu “Back to You”, Tomlinson fanlarının dinlemekten vazgeçemediği bir klasik haline geldi. Şarkının klibine aşina olanlar için küçük bir bilgi verelim. “Back to You” klibi sanatçının doğum yeri olan Doncaster’dan kesitler taşıyor.

Louis Tomlinson - Back to You (Official Video) ft. Bebe Rexha, Digital Farm Animals


Peki ya ilk solo? Louis Tomlinson’un ilk solosunda Steve Aoki’nin imzası var. The X Factor canlı yayınında tanıştığımız “Just Hold On” kısa zamanda büyük ses getirmişti. Dinlenme rekorları kıran Just Hold On’un, çok sevdiğimiz o nakaratını gelin hep birlikte söyleyelim!

What do you do when a chapter ends?
‪Do you close the book and never read it again?
‪Where do you go when your story’s done?
‪You can be who you were or who you’ll become

Steve Aoki & Louis Tomlinson - Just Hold On (Official Video)

Two of Us

Two of Us için ayrı bir parantez açmamız gerek. Çünkü Tomlinson için “Two of Us” şarkısı o kadar çok şey ifade ediyor ki… Güney Yorkshire’lı sanatçının vefat eden annesi için kaleme aldığı “Two of Us” şarkısı belki de Tomlinson için her zaman en özel şarkı olarak kalacak. Hatta şarkının siyah beyaz klibinden bile hüznü hissedebiliyoruz.

Louis Tomlinson - Two of Us (Official Video)

Walls albümünün çıkış şarkısı Two of Us, 2019’un en iyi 25 şarkısı olarak müzik tarihine geçti. Nasıl geçmesin ki?

iNews’e verdiği röportajda Two of Us ile ilgili Louis Tomlinson: “Açıkçası, bu şarkıyı uzun bir süredir yazmak istiyordum. Bu cesaret gerektiren bir iş. Yazma düşüncesi beynimde yer edindiğinde bir şarkı sözü yazarı olarak daha fazla tecrübe edinerek bu işe başlamak istedim. Bu benim için en önemli şarkılardan biri. Bunu doğru bir şekilde yapabilmek için yalnızca tek bir şansım vardı.” demişti. Zaten bu röportajdan da şarkının ağırlığını anlayabiliyoruz.

Walls ve 202x’li Yıllar

Louis Tomlinson’un ilk stüdyo albümü “Walls” rüzgar gibi esti! 12 şarkıdan oluşan Walls ilk senesinde 50 ülkede ilk sıraya yerleşmiş ve kırılması zor bir rekora imza atmıştı. Two of Us’ın başı çektiği albümde “Always You”, “Kill My Mind” ve “Defenceless” gibi unutulmaz şarkılar var. Bu şarkılar zamanın eskitemeyeceği parçalar olarak müzik tarihine geçti bile!

30 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park semalarında yankılanacak olan Walls albümü ve en sevilen Louis Tomlinson şarkılarını hep bir ağızdan söylemek için sabırsızlanıyoruz!

Konsere ısınmak, şimdiden 30 Haziran’ın büyüsüne kapılmak isteyenler için küçük bir hediyemiz var. Aşağıdaki listeyi tekrar tekrar dinlerken biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın!