Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: Evanescence – Going Under

Bundan güzel zaman makinası mı olur? Evanescence 13 Eylül'de Volkswagen Arena'da!

Evanescence Konser Biletleri

Evanescence daha haftalık keşif listelerimizin olmadığı bir müziği keşfettiğimizde peşini bırakmadığımız dönemlerde müptelası olduğumuz bir gruptu. Amy Lee kimselerde bulamadığımız kendine has vokaliyle aklımızı başımızdan alırdı. Kendi tasarladığı muhteşem sahne kıyafetleri ve karanlık makyajıyla anime karakterlerini andıran tarzı (bakınız Ergo Proxy) bir dönem gotikliğin kıyısında gezinen her kıza ilham vermişti. Biz kendisinin peşini bugün dahi bırakmayıp, oğlu doğduktan sonra çocuklar için çıkarttığı albümü şu yazıda tanıtmıştık.

Ama bu kadar nostalji yeter! Evanescence hala müzik yapmaya devam ediyor. En son 2017’de çıkarttıkları Synthesis albümünde yine Amy piyano başında, onun dışındaki grup elemanlarının tamamı seneler içinde değişmiş. Güncel kadroda gitarda Troy McLawhorn, ritim gitarda Jen Majura, basta Tim McCord ve davulda Will Hunt yer alıyor.

Son halleri biraz daha senfonik rock tarzına yakın. Hatta albümde Bring Me To Life’ın da çok güzel bir yeniden yorumu var. Peki biz niye Evanescence’i günün şarkısı yapıyoruz? Çünkü sonunda geliyorlar arkadaşlar! 13 Eylül’de Volkswagen Arena’da My Immortal, Bring Me To Life, Lithium’u canlı dinleyeceğiz. Bundan güzel zaman makinası mı olur?

 

Evanescence - Going Under (Official HD Music Video)