MÜZİK

!f İstanbul’da Kaçırdığınızı Sandığınız Filmler!

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde bazı filmlere bilet almak için arkadaş arkadaşı ezdi geçti ?

 Ama !f ekibi bu sese kulak verip tükenen filmlere ek seanslar açtı. Ama yine de acele etmekte yarar var.

Naciye

Korku sinemamızda artık cin, hoca ve muska üçlüsünün dışına çıkıyor olmamız harika değil mi? Baskın filminin ardından Naciye de Amerika’daki festivallerde bizi temsil etti. Korku tutkunlarının yakından takip ettiği Screamfest’te gösterildi. Derya Alabora’nın Naciye rolünde ödümüzü kopartmaya geldiği Lütfü Emre Çiçek’in bu ilk filmini mutlaka izleyin.

26 Şubat biletleti

 

Naciye(2015) - teaser

 

Love 3D

Gaspar Noe 3 boyutlu film çekince tabi ki konu Avrupa’daki mülteci sorunu olmayacaktır? Love 3D aşkı üç boyutluyla anlatan yönetmenin yine seyir deneyimini çok farklı noktalara taşıdığı, başta Cannes olmak üzere gösterildiği her yerde çok konuşulan bir olay. Bence  Gaspar Noe’nin filmlerine “olay” demek çok daha yerinde. Siz de ek seanslarla, muhtemelen bir daha hiçbir yerde, sansürsüz bulamayacağınız bu olaya tanık olabilirsiniz.

LOVE 3D | Official Trailer HD

 

19 Şubat biletleri

20 Şubat biletleri

Ceset

Ceset, hastanede hademe olarak çalışan İhsan’ın cesetlere olan takıntısı üzerine arızalı bir film. Pinar Sinan’ın ilk filmi fazlasıyla merak uyandırıyor.

Ceset - Fragman Official Trailer

22 Şubat biletleri

Tekerleme

Tekerleme adeta bir kayıp film. Merlyn Solakhan’ın çektiği film, 1986 yılında Berlin Film Festivali’nde gösterilmiş, ardından da unutulmuş bir yapıt. 80 darbesinden 5 yıl sonra İstanbul sokaklarında gezen bir kadının hikayesini anlatan yapım her festivalseverin yakalamak isteyeceği bir keşiftir!

merlyn_solakhan-tekerleme

23 Şubat biletleri

Kedi

İstanbul’un kedileri meşhurdur demek yanlış olmaz herhalde. Ceyda Torun da bu küçük patilerin peşinden kamerasıyla gezerek bir sokak belgeseline imza atmış. Kedi severlere duyurulur!

 

KEDi Official Trailer (Cats in İstanbul) kedifilm.com

23 Şubat biletleri